Kandidat i Hospitality Management
Abha, Saudiarabien
VARAKTIGHET
SPRÅK
Engelsk, Avestan
TEMPO
Begär tempo
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Sep 2024
STUDIEAVGIFTER
Begär studieavgifter
STUDIEFORMAT
På Campus
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Gästfrihet är en av de viktigaste branscherna som länderna är intresserade av och är intresserade av att öka turistattraktionerna. Gästfrihet är en av de viktigaste faktorerna i turismen. Ländernas framgång när det gäller turism beror på utvecklingen och förbättringen av gästfrihetstjänster och kunskapen och förmågan hos de människor som hanterar och arbetar inom detta område. Gästfrihetsbranschen omfattar flera områden som hotell, internationella restaurangkedjor, flygtjänster och tjänster som tillhandahålls av oljebolag och fabriker.
Och baserat på vikten av gästfrihet och turism har Ibn Rushd College of Management Sciences utformat ett specialiserat akademiskt program som tilldelar en kandidatexamen i gästfrihetshantering. Programmet fokuserar på att utveckla studentens färdigheter i gästfrihetsindustrins viktigaste pelare: rumsservice och förvaltning av mat och dryck. Programmet fokuserar också på att utveckla studentens teoretiska färdigheter genom att tillhandahålla vetenskapliga resurser och de senaste böckerna inom gästfrihet. Programmet handlar också om att förbättra och utveckla studentens tillämpade färdigheter genom intensiv utbildning i fakultetslaboratorierna, förutom att kräva ansökan i ett av de godkända hotellen eller orterna under en period av minst en akademisk term för att få akademiska examen för att uppnå studentens fulla fördel att vara helt förberedd för arbete efter examen. . Kooperativ utbildning syftar till att förbättra och stärka studentens färdigheter och att förbättra hans upplevelse genom att hantera gäster, chefer och kollegor.
Programmet för gästfrihetshantering erbjuder en uppsättning studiematerial som hjälper doktoranden att utföra sina uppgifter och ansvar på högsta nivå av professionalism, inklusive datorprogram i rumsavdelningen och mat- och dryckesverksamhet, planering och hantering av gästfrihetsfaciliteter, risk och säkerhetshantering, konferens- och evenemangshantering.