Keystone logo
Ibmec

Ibmec

Ibmec

Introduktion

Internationella affärer

Den internationella frågor kontor Ibmec / Rio hanterar kvartal, halvårs och årliga program för studenter som vill studera vid Ibmec / Rio och underlättar studier utomlands för våra egna studenter. Den Ibmec International Affairs Office omfattar ett femtiotal avtal med partner Business skolor och universitet i mer än tio länder.

om Ibmec

Med över 45 års erfarenhet, är Ibmec en av Brasiliens främsta handelshögskolor. Våra grundutbildningen har tjänat högsta betyg av den brasilianska undervisningsministeriet. Vårt uppdrag är att utveckla elevernas som huvudpersoner i en värld utan gränser. Ibmec har över 50 olika partnerskap med icke-brasilianska institut, ta emot och skicka cirka 300 studenter per år på våra utbytesprogram.

Vår portfölj består av grund-, master och Extension kurser. Förträfflighet vår undervisning når över hela landet genom Ibmec Online och serverar partnerorganisationer i Brasilien och utomlands, genom Ibmec i sällskap. Vi skiljer sig från andra institutioner som vi presenterar en undervisningsmetodik med DNA starkt stöd från företag, en fakultet som består av mästare och läkare med erfarenhet av marknaden, samt avtal med flera ledande institutioner som erbjuder internationell erfarenhet till studenter.

om Brasilien

Brasilien är hem till en av världens mest skiftande kultur resulterar i rikedom av smaker genom musik, mat och litteratur. På grund av sitt breda territoriell utsträckning, Brasilien har klimat för alla smaker. Den genomsnittliga årliga temperaturen är 35 ° C i norr och 20 ° C i södra delen av landet. När du besöker oss bli förvånad av värmen från brasilianska folket. Njuta av våra vackra stränder och landskap, i motsats till den livliga nattlivet.

Enheter

Vi är verksamma i tre stora brasilianska städer - Brasília, Belo Horizonte och Rio de Janeiro - var och en med sina egna enheter. Vi erbjuder doktorandkurser i andelar i DeVry Group Brasilien, som ligger i större städer i nordöstra regionen: Fortaleza, João Pessoa, Recife, Salvador och São Luís. Dessutom sprider vår undervisning kompetens i hela landet med online-kurser. Vi har en stark internationell närvaro eftersom vi etablerat partnerskap med de bästa institutionerna i världen - en lista som expanderar varje år.

Kontakt

Om ditt hemuniversitet inte har ett utbytesavtal tecknats med Ibmec och vill komma hit för att studera, kontakta oss.

Platser

  • Rio de Janeiro

    Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

    Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Frågor