Keystone logo
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)

Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)

Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)

Introduktion

Indonesien Internationella institutet för Life Sciences (I3L) är en internationell högskola fokuserad inom life science med sex utbildningar som deras huvudpelare, nämligen Biomedicin, bioinformatik, Bioentreprenörskap, bioteknik, Livsmedelsvetenskap, Och Livsmedelsteknik. I3L också har satellit forskning och förskott laboratorier där studenten kan bedriva sin laboratorieverksamhet uppdrag eller delaktiga i forskningsverksamheten. Med stöd av trippelhelixar koncept som omfattar den akademiska världen, skapar forskning och industri samarbete en unik punkt I3L som den ledande internationella life science institution i Indonesien. I3L ligger i Jakarta, Huvudstad Indonesien. Upptagen med topp nationell och internationell fakultet och personal, I3L kan stödja Internationella studenter att bedriva sin kandidatprogrammet, praktik eller sommarpraktikprogram och kan bidra till utbildningsverksamhet och hållbarhet programmet.

I3L har ett starkt fokus på aspekter införandet av de nya färdigheter kunskaper, affärsskapande och det är kompetens, studenternas medverkan i verkliga internationella forskningsprojekt, vägar till handel, forskning och innovation, student exponering och utflykt till industrier, språk och kultur utbildning och kvalitet livserfarenheter bland annat.

10 skäl du bör gå I3L

Top Quality inlärningsmiljö - Skräddarsydda klassrum, laboratorier och forskningscentra, alla utrustade med världsklass state-of-the-art anläggningar som är unika i regionen. Forskning Ledarskap - I3L fakulteten har fler publikationer och citeringar än någon annan forskningscentrum av något slag i Indonesien. Top Akademiska partnerskap - I3L elever kan gå för studier-utomlands program och delta i forskningssamarbete med sina kamrater på ledande biovetenskap universitet internationellt. Fokus för entreprenörskap och innovation - Ett ​​fokus innovation inbyggd i alla delar av en I3L utbildning, och eleverna uppmuntras att utmana konventionell visdom och engagera sig i utformningen av nya idéer. I3L Science Park - I3L Science Park ansluter begåvade studenter med expertråd och kapitalkällor för att möjliggöra dem för framgångsrikt företagande. Internationalisering - I3L har det högsta antalet internationell fakultet, akademiska samarbeten och forskningssamarbeten i Indonesien. Industri Integration - Alla studenter vid I3L delta i verkliga industriella projekt som en del av sin utbildning. Global Karriärmöjligheter - Studenterna har en unik möjlighet för internationell karriär placering genom I3L är globalt sammanlänkade Career Center. Personlig pedagogik - Studenter vid I3L interagera med vår högsta kvalitet fakultet i personligt klassrum och utnyttja de senaste pedagogiska metoder, bland annat blended learning och globalt sammanlänkade klassrum. Holistic lärande - Studenter vid I3L delta i att bygga upp kompetens utanför klassrummet genom fritidsaktiviteter, bland annat diskuterar och dialektik, politik ingång allmänheten och olika gästföreläsningar av internationella tänkare.

Om Indonesien och Jakarta Enchanting Indonesien

Indonesien är det största landet i Sydostasien. Som ett utvecklingsland, har Indonesien över 250 miljoner invånare. Som världens största skärgård med mer än 17,508 öar och Indonesien har en av de längsta kusterna i världen med ett antal stränder och ön resorts.

Indonesien består av minst 300 etniska grupper, spridda över en 1,8 miljoner km2 stort område på 6000 bebodda öar. Detta skapar en kulturell mångfald, förvärras ytterligare av hinduiska, buddhistiska, muslimska och europeiska kolonialistiska influenser.

Indonesien är hem till ett rikt utbud av livsstil som sträcker sig från den ultra landsbygden i nära samklang med naturens element till ultramoderna jämförbar med någon storstäder i världen.

Omvandlingen av indonesiska ekonomin:

Indonesien står inför en spännande och utmanande omvandlingen av sin ekonomi 2015 - Regional ekonomisk integration 2015 (ASEAN ekonomiska gemenskapen)

Indonesien Idag 2030

Världsekonomin Ranking 16th 7:e

Konsumerar klass 45 miljoner 135 miljoner

Befolkningen i städer / BNP 53% / 74% 71% / 86%

Utbildad arbetskraft 55 miljoner 113 miljoner

Marknadsmöjligheter $ 0,5 biljoner $ 1,8 biljoner

Vibrerande Jakarta - Indonesien Nationella och Business Capital Välkommen till vår spännande mega-stad! Samtidigt som många kulturella intressen unika för vår stad och Indonesien är Jakarta ett spretigt kosmopolitisk stad som erbjuder mer kultur, nöjen, shopping och sightseeing än alla andra platser i Indonesien. Sprider sig över en yta på mer än 650 sq.km (410 kvm miles).

Ekonomin är starkt beroende finansiella tjänster, handel och tillverkning. År 2009, 13% av befolkningen hade en inkomst per capita på över US $ 10.000 (Rp 108 miljoner). Officiellt är Jakarta inte en stad, utan snarare en provins med särskild status som huvudstad i Indonesien. Det ges mycket som alla andra indonesiska provinsen.

Platser

  • Jakarta

    Jl. Pulomas Barat Kav 88, 13210, Jakarta

Frågor