Keystone logo
Husson University

Husson University

Husson University

Introduktion

Hos Husson University handlar det om dig. Du kommer inte att gå vilse i en folkmassa. Du lär dig av professorer som bryr sig om dig. Du lär dig hands-on, tjänar en examen och färdigheter som förbereder dig för en givande, framgångsrik karriär. Bäst av allt betyder Hussons rykte för en förstklassig utbildning och överkomliga priser att du ska göra en smart investering. Husson University ... vårt uppdrag är din framgång.

Sedan 1898 har Husson utbildat Maines ledare. Husson, som ursprungligen förberedde studenter för handel, undervisning och telegrafi, blev myndig 1953, när staten antog lagstiftning som tillät Husson att bevilja kandidatexamen. Husson köpte en mjölkgård på sextiotalet, städade den och byggde ett vackert campus. År 1981 inrättade kollegiet Husson College/Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School of Nursing. Idag erbjuder Husson många grundutbildningar och många innovativa avancerade utbildningsprogram och ett varierat urval av kärnvetenskapliga och humanistiska kurser. Den 11 oktober 2008 blev Husson ett universitet, men det fortsätter att behålla sin lilla högskola.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Husson Area

    Husson Area, Amerikas förenta stater

Frågor