Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Introduktion

Humak i nötskal

Humak är en nationell yrkeshögskola som verkar nästan överallt i Finland. Humak har 2 400 examensstudenter och cirka 160 experter i olika befattningar. På drygt 25 år har 5 400 experter inom sina områden tagit examen från Humak. Kärnan i vår strategi är att stärka kompetensen inom våra områden genom utbildning, FoU-aktiviteter och tjänster. Våra kontor finns i huvudstadsregionen Helsingfors (Helsingfors, Grankulla och Nurmijärvi), Jyväskylä, Kuopio, Tammerfors och Åbo. Tack vare vår omfattande onlineutbildning erbjuder vi examensledande utbildningar i praktiken i hela Finland och internationellt.

Vi är den största utbildaren och RDI-organisationen inom våra kompetensområden i Finland. Våra styrkor är ungdomsarbete och kommunalitet; Organisationsarbete, arbetsgemenskaper och integration; Tolkning och språklig tillgänglighet och kulturhantering och transport .

Humak ägs av Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Vi har 2 400 studenter och cirka 160 yrkesverksamma som arbetar med oss.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Humak är en gemenskap som delar sin kunskap

Kärnan i Humaks strategi är att bygga kompetens. Det innebär att stärka kompetensen med vilken vi kan skapa social påverkan.

Humaks uppdrag har inte förändrats på decennier. De fokusområden som låg till grund för vårt grundande utgör fortfarande kärnan i vår verksamhet. Deras tillämpbarhet på nya driftsmiljöer har också utökat vår räckvidd. Vi är nu med och skapar helt nya verksamhetsmiljöer.

Fokus på nya branscher och nya miljöer har stärkt och utökat vår kompetens och gjort vårt marknadsområde bredare. Vi är inte längre beroende av traditionella industrier.

Vi vill producera kunnande tillsammans med andra. Vi vill alliera oss med partners som har samma intresse av att utveckla kompetens. Vi vill vara delaktiga i olika yrkesgemenskaper genom att ta med den så kallade den saknade biten som behövs för att möta olika samhällsutmaningar.

Strategi 2030 – Humak i en föränderlig värld

Vi lever i en tid där nya yrken växer fram och arbetssätten blir mer nätverkande och entreprenöriella. Vi förutser förändringar i arbetslivet genom att aktivt söka svar på samhällets behov.

Människan står i centrum för denna förändring. Vi stärker inkluderingen, med hänsyn till jämställdhet och digitala medborgerliga rättigheter. Internationalisering, förståelse för olika kulturer och förmågan att lösa globala problem är centrala för Humaks nutid och framtid.

Humak ger sina elever en utbildning där de utvecklas till konstruktivt kritiska yrkesverksamma. Som arbetsplats erbjuder vi vår personal ett unikt och meningsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter. För våra partners är vi en pålitlig partner för utveckling av kompetens och branscher.

Humaks uppdrag

Humaks uppdrag är att tillsammans med studenter, personal och partners bygga en mer human värld som möter individens och samhällenas behov.

Vi utbildar professionella med modet att försvara människor, mänskligheten och medborgerliga rättigheter. Den expertis vi producerar ökar gemenskap, tillgänglighet och välbefinnande, vilket möjliggör en hållbar livsstil för nuvarande och framtida generationer.

Våra värderingar

  • Hållbar förnyelse och djärv innovation
  • Framgång tillsammans med våra studenter och partners
  • Vi uppmuntrar och inspirerar

Platser

  • Helsinki

    Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Frågor