Keystone logo
© Uni.
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Introduktion

Howest University of Applied Sciences är en entreprenöriell institution känd för sitt innovativa och tvärvetenskapliga förhållningssätt till utbildning och forskning och sitt nära samarbete med industri, näringsliv och social profitsektorn. Howest är känt för sina teknik-, design- och konstprogram som digital konst och underhållning, cybersäkerhet, digital design och utveckling och industriell produktdesign i och utanför Belgien.

Howest och dess DAE-program tog förstaplatsen i The Rookies Award som bästa speldesign- och utvecklingsskola i världen 2017 och 2018, 2021. Enligt The Princeton Review® är Howest University of Applied Sciences också en av de bästa grundskolorna för att studera speldesign. Förutom det röstades Bachelor of Industrial Product Design- programmet som den näst bästa designskolan i världen enligt The Rookie Award 2023.

Fältdrivna uppdrag, utbildning på jobbet och praktik är nyckelkomponenter i varje program. Det är så vi möter de föränderliga behoven i dagens samhälle och beväpnar våra elever med framtidssäkrad kompetens. Howest har genom åren byggt upp ett gediget rykte som ledare inom tillämpningsorienterad vetenskaplig forskning, tjänster och utbildning.

Vi är stolta över våra partnerskap med universitet och branschledare i Belgien, över hela Europa och över hela världen. Våra studenter och personal ges gott om möjligheter att gå globalt och skaffa sig internationell erfarenhet tack vare våra omfattande internationella nätverk, stipendier och utbytesprogram. Kort sagt, Howest är en skola där eleverna får framtidssäker utbildning med garanterad anställningstrygghet samtidigt som de njuter av utbildningsprocessen och livet i hjärtat av Europa .

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, Belgien

    Frågor