Keystone logo
Hampton University Bachelor of Arts Degree in Theatre Arts (teaterföreställning)
Hampton University

Bachelor of Arts Degree in Theatre Arts (teaterföreställning)

Hampton, Amerikas förenta stater

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26 198

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Stå i rampljuset och låt din röst höras! Med en BA i teaterföreställning kommer du att bli instruerad av branschfolk om hur du låter ditt inre ljus skina. Ett brett utbud av kurser bygger mer på dina ansträngningar på scenen såväl som i klassrummet. Lär dig att bygga upp dina kunskaper samtidigt som du gör det du älskar med en examen i teaterföreställning!

Studenter som avslutar kandidatexamen i teater med inriktning på teknisk teater får den bästa tillgängliga förberedelsen för att utöva teaterhantverket. Registrering i Teaterkonsts tekniska område är utformad för att ge eleverna erfarenhet och träning i teaterledning, produktion och organisation. De elever med intressen och förmågor inom regi, design, konstruktion, ledning och dramatik kommer att hitta möjligheter till uttryck och tillväxt.

Teaterprogrammet ger eleverna möjlighet till omfattande och individuell undervisning. Eleverna får personlig instruktion om toppmodern utrustning i vår fullt utrustade kostymbutik, scenbutik och den roterande Little Theatre-scenen. I avdelningens produktionsorganisation, Hampton Players and Company, får eleverna erfarenhet av alla aspekter av teater, från kassaverksamhet till scenkonstruktion. Fakulteten och studenter på teaterprogrammet har medlemskap i och deltar i möten på Southeastern Theatre Conference, National Association for Dramatics and Speech Arts, Virginia Theatre Association, American Theatre in Higher Education och United States Institute for Technical Theatre.

Möjlighet att studera utomlands

Institutionen för musik och scenkonst har en historia av utlandsresor med början i början av 1900-talet. Under ledning av Robert Nathaniel Dett, som tjänstgjorde vid Hampton från 1913 till 1932 och är krediterad för att ha upprättat Institutionen för musik och scenkonst och var chef för universitetskören, reste studenter från institutionen och uppträdde flitigt i hela Europa. Mer nyligen var Marching Band en gästartist i Tegucigalpa, Honduras. Universitetskören var gästartist i Medellin, Colombia. Institutionen för musik och scenkonst svarar på möjligheter att resa utomlands som ger tillväxt och exponering för våra studenter.

Senast har The Marching Force uppträtt i Vatikanen i Rom, Italien för nyårsparaden 2021. The Marching Force har också uppträtt i Honda Battle of the Bands 2020 i Atlanta, GA, och Macy's Thanks Giving Day Parade 2021! The Force planerar att utöka sina internationella resor när det ser ut mot Frankrike och England.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Bachelor agerar
    • Berlin, Tyskland
  • BA i drama
    • Manchester, Storbritannien
  • BA i musik och drama
    • Manchester, Storbritannien