Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introduktion

Välkommen till HAMK

Vi är ett team på cirka 9 000 personer som formar framtiden för bioekonomi, hälsa, utbildning, affärer, design och teknik. Vår närvaro sträcker sig över sju campus, online och internationellt. Vi tillhandahåller exceptionella verktyg och miljöer till våra studenter, personal och partners för att arbeta och samarbeta för att utföra användbara åtgärder.

HAMK ligger i södra Finland. Vår långa historia som går tillbaka till 1840 har gjort det möjligt för oss att bli ett konkurrenskraftigt, modernt universitet med internationellt erkänd undervisningskvalitet.

Ett internationellt universitet

Vi välkomnar studenter från hela världen. Vi har över 850 internationella studenter från över 70 länder för att berika HAMK s internationella miljö. Vi erbjuder en global miljö där studenter möter olika kulturella perspektiv och får internationella kontakter som värderas av arbetsgivare världen över.

Studier med HAMK

Vi är glada över att kunna erbjuda dig 14 utbildningar inom områdena teknik, affärer, IT, design, jordbruk och skogsbruk. Med ett brett utbud av specialiseringar tillgängliga, har du kraften att forma din framtid och få ut det mesta av dina unika styrkor och ambitioner.

På HAMK tror vi på ett dynamiskt förhållningssätt till utbildning. Våra studier blandar sömlöst teori, praktik och verkliga kopplingar, vilket säkerställer att du inte bara får kunskap utan också utvecklar praktiska färdigheter och en djupgående förståelse för din branschs arbetsliv. När du tar examen kommer du att vara utrustad inte bara med en examen, utan med de färdigheter, insikter och värdefulla kontakter som kommer att driva dig mot en framgångsrik karriär.

Under dina studier kommer du att ha möjlighet att slutföra projekt för riktiga företag, så att du kan omsätta dina färdigheter i handling precis som du skulle göra i en professionell miljö. Dessa praktiska, praktiskt inriktade studier, som yrkeshögskolorna är kända för, gynnar både dig och de branscher du kommer att vara en del av.

Vi är stolta över att ha 4 forskningsenheter som arbetar nära våra internationella studenter i en mängd fängslande projekt och uppdrag. Detta samarbete öppnar dörrar till oändliga möjligheter och berikar din lärandeupplevelse.

Så gör dig redo att ge dig ut på en spännande resa på HAMK ! Vi är dedikerade till att ge dig kraft varje steg på vägen!

HAMK kvalitetssystem

De finländska högskolornas kvalitetssystem granskas systematiskt av Finlands utbildningsutvärderingscentral. Baserat på revisionsgruppens utvärdering var HAMK det första lärosätet någonsin i Finland som fick nivån "utmärkt" för utvärderingsområdet utbildning.

Se till att följa oss på Snapchat samt Instagram, Facebook och TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Yrkeshögskolan i Tavastland

TikTok: hamk_uas

Platser

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Frågor