Keystone logo
Haarlem Campus

Haarlem Campus

Haarlem Campus

Campus funktioner

Enastående boende- och lärandeupplevelse

Studera i ett före detta fängelse.

Terrängen i det före detta Cupola-fängelset förvandlas till ett universitetscampus: en modern och banbrytande lärmiljö med klassrum, labblokaler, arbets- och mötesytor, en nystartad inkubator, en filmteater och ett Cupola Café- i en ikoniskt historiskt monument.

Närheten till stadskärnan och den gröna lungan runt kupolen, utrustad med soliga terrasser, 240 studentstudior, en stormarknad och en "grön mobilitet"-hub kompletterar byggnadens ekosystem och inbjuder studenter att dröja kvar och utforska.

Du kommer att känna energi genom att kliva in i en historisk byggnad som förvandlats till en tankesmedja full av innovatörer, forskare och framåtsträvare som går samman för att skapa framtidsbildande idéer.

Campuslivet när det är som bäst

Vårt campus i Haarlem är mycket mer än bara en kombination av att lära, arbeta och leva. Haarlem Campus representerar en gemenskap som erbjuder gott om utrymme för samarbete och utbyte.

Nätverk och event

Många evenemang, fritidsaktiviteter och faciliteter samt gemensamma projekt på campus garanterar sociala nätverk och korsmötesalternativ som kommer att stödja våra studenter att bygga ett större nätverk utanför klassrummet.

Livligt och tryggt läge i centrum

Korta avstånd inom campus och till Haarlems centrum kompletterar ett lovande ekosystem som ger en hög grad av säkerhet, familjekänsla samt en mötesplats för utbildning och forskning, kunskapsinstitutioner, företag och staden.

Bostäder och grön rörlighet

Kupolen och dess omgivningar erbjuder en unik kombinerad boende- och studieupplevelse inom gemensamma och individuella entreprenörs- och underhållningstjänster. Korta avstånd på campus samt cykeluthyrning stöder okomplicerad och grön rörelse.

Cykelavstånd från havet

Två av Nederländernas mest berömda stränder kan lätt nås med cykel eller inom 25 minuters bussresa från Haarlems centrum.

Zandvoort & Bloemendaal är omgivna av vilda sanddyner och varje sommar stiger temperaturen upp till 32 grader, vilket lockar hundratals holländska lokalbor från hela landet.

Det är den perfekta platsen för alla som behöver frisk luft, ett byte av perspektiv och att fylla på med ny energi och kreativitet.

Staden Haarlem

Vårt campus ligger i Haarlem, en stad med anmärkningsvärd historia, med fantastisk kultur, kaféer, butiker, restauranger och nattliv. Dessutom är hemmet för några av Nederländernas bästa museer och världsberömd konst regelbundet framröstad som en av landets bästa shoppingstäder. Dess egen livfulla puls, skapad av historiska vattenvägar, kullerstensgator och gamla byggnader ger oförfalskad inspiration och förstklassig underhållning.

Utöver det erbjuder den historiska stadens kulturella charm, dess närhet och ofta körande tåg till Amsterdam utrymme för ekonomisk innovation och entreprenöriell vision. Särskilt företag i kommande sektorer inklusive unga digitala företag, kreativ tillverkning, den cirkulära ekonomin samt biovetenskap och hälsa hittade sin väg till Haarlem och skapade ett nav för högutbildade yrkesverksamma och entreprenörer.

Bara ett stenkast från Amsterdam

Att bo i Haarlem har många fördelar.

Staden fängslar med vackra kanaler, ett livligt samhälle och stränder precis runt hörnet. En annan avgörande fördel med Haarlem är dess närhet till hjärtat av Nederländerna – Amsterdam.

Nederländernas huvudstad kan nås på 11 minuters tågresa upp till 148 gånger per dag och ger tillgång till ikoniska landmärken, djup kultur och vackra landskap.

Förbered dig på att kunna leda och organisera hållbara och inkluderande personalprocesser, att komplettera dataanalys inom området marknadsföring och kundservice, och att stödja mer strategisk förändringshantering.

    Platser

    • Haarlem

      Koepelplein,1C, 2031 EL, Haarlem

    Frågor