Keystone logo
Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Introduktion

Gustavus Adolphus College är ett mycket selektivt, privat, samhällsbyggande, liberalt konsthögskola som är anslutet till Evangelical Lutheran Church in America (ELCA). Grundades 1862 och har värderat sina lutherska och svenska arv genom sin historia. Högskolan styrs av fem kärnvärden: excellens, gemenskap, rättvisa, service och tro.

Gustavus Adolphus College är ett kyrkorelaterat, liberalt konsthögskola som är fast förankrat i sitt svenska och lutherska arv.

Kollegiet erbjuder studenter med hög ambition och lovar en liberal konstutbildning av erkänd excellens som tillhandahålls av fakulteter som förkroppsligar de högsta standarderna för undervisning och stipendium. Gustavus läroplan är utformad för att få eleverna att behärska ett visst studieområde inom en allmän ram som är både tvärvetenskaplig och internationell i perspektiv.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Saint Peter

    West College Avenue,800, 56082, Saint Peter

    Frågor