Keystone logo
Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Introduktion

ESIEA, Graduate School of Engineering, erbjuder teknisk utbildning på hög nivå och utvecklar våra elevers personliga förmågor och ger dem livskunskaper som gör hela skillnaden.

ESIEA har byggt sitt rykte på att överföra kunskap, kunskap och livsförmåga till sina framtida akademiker, vilket gör det möjligt för dem att snabbt komma in i sin första position och utveckla sin karriär i en ständigt föränderlig värld.

Vår ambition är att utbilda ingenjörer som designers, utvecklare, system- och applikationsintegratörer genom att kombinera kurser inom IT, elektronik och automatiserade system.

Genom de undervisade kurserna, teamarbetet på praktiska projekt och humanitära, kulturella eller idrottsliga aktiviteter hittar våra studenter medel för att stimulera deras kreativitet och utveckla sin smak för innovation, deras förmåga att anpassa sig och deras känsla av kommunikation. Det stora utbudet av möjligheter, valfriheten och närheten till permanent undervisnings- och forskningspersonal hjälper studenter att bygga sina egna vägar, vilket gör dem till unika ESIEA-ingenjörer.

Platser

 • Laval

  Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38, 53000, Laval

  • Ivry-sur-Seine

   Avenue Maurice Thorez,74 bis, 94200, Ivry-sur-Seine

   • Île-de-France

    Rue Vesale,9, 75005, Île-de-France

    Frågor