Keystone logo
Graceland University Bachelor of Arts in Finance
Graceland University

Bachelor of Arts in Finance

Lamoni, Amerikas förenta stater

4 Years

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19 950 *

Blandad, På Campus

* undervisning 2024-25

Introduktion

Som ekonomiprofessionell kommer du att spela en avgörande roll i att vägleda och påverka affärsbeslut. Din expertis inom finansiell analys, riskbedömning och strategisk planering är nyckeln till att hjälpa till att forma viktiga beslut som bidrar till framgång för organisationer. Alternativt, med en handelsexamen i finans, kan du göra en karriär som finansiell planerare. Din förståelse för finansiella marknader och investeringar gör att du kan hjälpa kunder att navigera i finansiella beslut och uppnå sina egna finansiella mål.

Gracelands finansmajor bygger på kurser inom finans, ekonomi, matematik och redovisning som kommer att ge dig starka kvantitativa, kritiska och analytiska tänkande färdigheter. Med denna grundläggande kunskap kommer du att vara utrustad med karriärfokuserat, fältspecifikt finansinnehåll som innehåller erfarenhetsbaserat och simuleringsbaserat lärande grundat i en professionell etisk kod.

Varför välja en examen i finans på Graceland?

Gracelands finansmajor är utformad för att komplettera andra affärsrelaterade majors, vilket möjliggör sömlösa dubbla eller till och med trippel majors som ger en högre grad av specialisering och förberedelser för de mest populära jobben i den moderna affärsvärlden. Finans huvudprogrammets läroplan är byggd på grundprincipen att förbereda eleverna att vara socialt medvetna och redo att starta karriärer som kommer att göra världen till en bättre plats.

Vi kommer att ge dig möjligheter att finslipa dina färdigheter genom att delta i Graceland University Investment Club. Samarbetsmiljön på Graceland erbjuder studenter nära arbetsrelationer med sina kamrater och professorer, förstärkt av en mycket engagerad alumnibas som erbjuder tillgång till och förmåga att bygga ett starkt professionellt nätverk.

Antagningar

Studentberättelser

Om skolan

Frågor