Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Introduktion

Graceland University är en gemenskap dedikerad till exceptionell högre utbildning

Vi är baserade på den liberala konsten och ägnar oss åt att tillhandahålla de progressiva akademiska behoven hos studenten från 2000-talet.

Graceland University grundades 1895 och sponsras av Community of Christ, och är mer än bara en skola. Det är en gemenskap av passionerade, omtänksamma och hängivna individer som sätter sina relationer med eleverna först. Det aktiva Graceland alumninätverket sträcker sig långt bortom en students tid på campus.

platser

Lamoni Campus: det huvudsakliga bostadsområdet ligger i Lamoni, Iowa, cirka en timme söder om Des Moines. Det är ett vackert, välkomnande campus som sträcker sig över 170 hektar i de böljande kullarna i södra Iowa. Vårt sportkomplex har en konstgräsplan för fotboll, en utomhusbana av olympisk kvalitet och ett fotbollskomplex som är bäst på konferensen. Helene Center for the Visual Arts avundas andra skolor, och Resch Science and Technology Hall erbjuder fantastiska faciliteter och branschstandardutrustning. Vår regionala scenkonstnav, Shaw Center, har ett auditorium med 500 platser, en konsertsal med 100 platser, en helt anpassningsbar black box-teater, en vacker ny lobby och atrium och en fantastisk utomhusamfiteater. Fyrtioåtta studentlägenheter öppnade hösten 2011 i utkanten av campus och den nyrenoverade och utökade Newcom Student Union har ett särskilt spelrum, datorlabb och omfattande mötesutrymmen för studenter.

Independence Campus: Vårt Independence Campus ligger i Independence, Missouri, och är hem för Gracelands School of Nursing och Community of Christ Seminary. Gracelands onlineprogram drivs på IC, som öppnades 1969. Den studentvänliga, 55 000 kvadratmeter stora anläggningen är utrustad med banbrytande inlärningsverktyg och resurser inklusive ett omfattande trådlöst nätverk, sjuksköterskekunskapslabb utrustad med kameror för att spela in och uppspelningsdemonstrationer och ett prisbelönt sjuksköterskebibliotek. IC erbjuder även lärarutbildning och företagsprogram.

Onlineprogram: Graceland har varit en pionjär inom distansutbildning med årtionden av erfarenhet av att ge exceptionell utbildning i bekvämligheten av elevernas hem. År 2000 övergick Graceland till ett rent onlineleveranssätt för flera program: en Master of Science in Nursing, en RN till BSN, en RN till MSN "bridge", en Bachelor of Arts in Health Care Management och en Doctor of Nursing Practice .

Professor lecturing at the front of a class

Vision, uppdrag, värderingar

Graceland University utbildar studenter för avancerade studier, produktiva karriärer och rika liv. Dess studentkår är en riktad, men ändå mångfaldig grupp som inkluderar personer med olika åldrar, bakgrunder och nationellt ursprung som delar ett engagemang för lärande. Dess läroplan, fast förankrad i den liberala konsttraditionen och förstärkt av karriärorienterade praktiska erfarenheter, bekräftar olika inlärningsstilar och förbereder eleverna för att bli kompetenta yrkesverksamma. Dess högt kvalificerade fakultet utmärker sig i undervisning och engagerande i vetenskapliga, kreativa och professionella aktiviteter. Tillsammans med förvaltning och personal bryr de sig mycket om eleverna.

Graceland erbjuder en inlärningsmiljö för såväl bostäder som icke-bostadsstudenter som främjar personlig tillväxt. Dess utmanande akademiska program betonar glädjen av livslångt lärande, rigoriteten i intellektuell disciplin och förhållandet mellan båda till ett tillfredsställande professionellt och personligt liv. Dess storlek främjar genuin omsorg om individen samtidigt som den ger gemenskap och en känsla av tillhörighet. För bostadsstudenten ger dess rika gemensamma kursprogram av intressegrupper, friidrott, studentregering, bostadsliv och fritidsaktiviteter möjlighet att utveckla interpersonella färdigheter, relationer, kreativitet och ledarskap.

Baserat på de kristna värderingarna om mänsklig värdighet, ömsesidig respekt och socialt ansvar välkomnar Graceland personer i alla trosuppfattningar. Den stöder aktivt råden från dess sponsorande valör, Kristi gemenskap, för att ”söka lärande även genom studier och även genom tro” och erbjuder verkligen ett konkret uttryck för kyrkans åtagande att öppna och fritt sträva efter kunskap genom högre utbildning.

Graceland främjar möjligheter, rättvisa och världsfred genom praktisk och visionär handling.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Syn

Graceland University kommer att bli en erkänd pedagogisk ledare som inspirerar och stärker personer för transformerande service och ledarskap.

Uppdrag

Graceland skapar lärande samhällen där elever utvecklar sin potential för meningsfulla och produktiva liv.

värden

Graceland värderar lärande, helhet och samhälle. Graceland uppmuntrar utvecklingen av dessa värden för att berika livet och förbättra världen.

Inlärning

Vi tror på den livslånga processen för den öppna och fria strävan efter sanning.

Helhet

Vi tror att utvecklingen av alla människors intellektuella, fysiska, sociala och andliga dimensioner är nödvändig för hälsosamma och tillfredsställande liv.

gemenskap

Vi uppskattar och välkomnar mångfalden och tror som en institution sponsrad av Kristi gemenskapen på det inneboende värdet av alla personer uttryckta genom förhållanden som bygger på grunden av ovillkorlig kärlek och acceptans.

Statistik

 • Internationella studenter:

  12%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  13 till 1

Campus funktioner

 • Campusstorlek:

  170

 • Utmärkande arkitektur:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Antal byggnader:

  24

 • Boende:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Antagningar

Graceland University är en privat, liberal arts-skola i hjärtat av Amerika. Det är mitt i överallt. Gracelands positionering inom både akademiker och geografi erbjuder en unik möjlighet för internationella studenter att fortsätta studier i en universitetsmiljö samtidigt som de njuter av det bästa från det amerikanska hjärtat.

Att söka till ett universitet utomlands kan vara skrämmande. Att flytta till ett annat land, vare sig det är för en termin eller fyra år, är inte lätt. På Graceland har vi en dedikerad internationell antagningsrådgivare och erfaren supportpersonal som hjälper dig under varje steg i processen. Dina frågor kan besvaras via e-post, sms, telefon, Zoom, Facebook eller andra sociala medier som är tillgängliga för dig. Graceland antagningsavdelning vill se till att du får din information och att dina frågor snabbt besvaras.

Stipendier och finansiering

För att förenkla den ekonomiska stödprocessen delar Graceland ut ett enda primärt institutionellt stipendium som tar hänsyn till ditt ekonomiska behov, akademiska prestationer, atletisk framgång och ditt engagemang i aktiviteter utanför läroplanen som konst, musik, teater, kommunikation, social förändring och hållbarhet. Ditt Graceland-stipendium kommer att skräddarsys efter dina styrkor och intressen.

Platser

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Frågor