Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Introduktion

Goodwin College är ett innovativt lärande gemenskap som ger hårt arbetande studenter att bli eftertraktade medarbetare.

Vi skräddarsyr våra program för att tillgodose behoven hos arbetsgivare och vi forma dem att passa livet för studenter. Klasserna är bekvämt erbjuds året - dagar, kvällar, helger, och på nätet. Grader kan flexibelt lager över certifikat, associera och kandidatprogram i ett flertal efterfrågade områden.

Ännu bättre, omger vi våra studenter med personligt stöd och professionell vägledning de behöver - inte bara för att tjäna grader, men att förändra liv för sig själva, deras familjer och deras samhällen.

Goodwin College är en ideell institution för högre utbildning och är ackrediterad av New England Association of Skolor och högskolor (NEASC) genom sin kommission för institutioner för högre utbildning. Goodwin College grundades 1999, med målet att tjäna en heterogen studentkår befolkning med karriärinriktade utbildningsprogram som leder till starka sysselsättningsresultat.

Mission

Den uppdrag Goodwin College är att utbilda en heterogen studentkår befolkning i en dynamisk miljö som anpassar utbildning, handel och samhälle. Våra innovativa utbildningsprogram förbereda eleverna för yrkeslivet och samtidigt främja livslångt lärande och samhällsansvar. Som en vårdande college gemenskap vi utmanar studenter, lärare, personal och administration till fullo förverkliga sina högsta akademiska, professionella och personliga potential.

Syften:

 • För att skapa en dynamisk utbildningsmiljö som förbereder sig för och förskott studenter i yrkeslivet och samtidigt utveckla en uppskattning för humaniora, konst och vetenskap.
 • Att utbilda studenter i en miljö som hyllar olika kulturer, åldrar, erfarenheter och åsikter.
 • Att förfina metoder som stöder och behålla studerande.
 • Att anpassa våra program till de förändrade behoven i vår elevkåren, arbetskraften och samhället.
 • Att berika våra lokala och globala samhällen genom att bilda och upprätthålla samarbetsrelationer som skapar pedagogiska, ekonomiska och kulturella fördelar.
 • För att hjälpa våra studenter att identifiera och säkra yrkesmöjligheter.
 • Att ge studenterna ramar för att göra etiska beslut och uppföra sig med professionell integritet.

institutionella Outcomes

Vid Goodwin College, tror vi att varje elev som studenter bör ha vissa förmågor oavsett deras akademiska program. Vi kallar dessa kärnkompetens institutionella resultat.

Efter examen, Goodwin Studenter kommer:

 • Visa kunskaper inom det valda ämnesområdet.
 • Besitter effektiv kommunikation och analytisk förmåga.
 • Skaffa önskan och färdigheter som krävs för att delta i ett livslångt lärande.
 • Visa samhällsansvar.

Kärnvärden (som antogs 2012)

Goodwin College Kärnvärden är dess djupt rotade övertygelser som representerar akademins högsta prioriteringar och grundläggande drivkrafter. De definierar vår passion för vad vi gör och hur vi väljer att resonans med och tilltala studenter, anställda och större Goodwin samhället.

Vilka vi är

Vi anser att alla ska ha tillgång till en högkvalitativ utbildning. Vi tror att du ska ha en chans att lyckas, oavsett var du har varit eller var du planerar att gå. Kanske du inte hittar framgång på en annan högskola, eller om du bara inte tror att du hade tid, pengar eller stöd för att se college igenom. Goodwin är här för att vända på det för dig. Starta din framtid idag på Goodwin.

Platser

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Frågor