Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Introduktion

GBS är en leverantör av högre utbildning som erbjuder en rad sektorrelevanta kurser på åtta campus i London, Manchester, Birmingham, Leeds och vidare.

I samarbete med flera av Storbritanniens ledande leverantörer av högre utbildning, levererar vi yrkes-, grund- och forskarutbildningsprogram inom finans, redovisning, affärer, turism, hälsovård – och mer.

Vi strävar efter att hjälpa våra studenter att trivas på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad, erbjuda utmärkta länkar till arbetsgivare och ett fokus på en-till-en akademisk och karriärvägledning utöver våra specialistkurser.

Vi tar ett inkluderande tillvägagångssätt för att rekrytera studenter, med målet att bredda tillgången till högre utbildning bland grupper som för närvarande är underrepresenterade i sektorn.

Vi är ett godkänt institut på Studentbyrån och har granskats och godkänts av Kvalitetssäkringsverket.

Campus funktioner

I och runt GBS Greenford campus

Vårt campus i Greenford är en fantastisk anläggning i västra London, nära Londons ikoniska Wembley Stadium. Med bekväma transportförbindelser för att utforska City of London kan du hitta lugnet i den vackra grönska samtidigt som du njuter av den livliga atmosfären i en av Storbritanniens mest spännande städer. Greenford campus är vårt globala huvudkontor, vilket ger många nya möjligheter till det lokala samhället och ekonomin.

Greenford ligger i London Borough of Ealing och har all den charm du kan förvänta dig av en liten stadskärna med en stark gemenskapsinriktning. Det finns mycket att göra när studenterna inte studerar med ett urval av lokala parker, idrottsanläggningar och en livlig stadskärna med ett bra utbud av barer och restauranger.

Med ikoniska landmärken som Wembley Stadium i närheten, är Greenford campus den perfekta platsen för dem som vill studera i ett litet samhälle, med storstaden utanför dörren.

Funktioner och faciliteter

Med 1 000 studenter som studerar på vårt Greenford-campus, kommer du att gå med i en inkluderande gemenskap av ambitiösa, likasinnade människor som är dedikerade till att förbättra sina framtida karriärmöjligheter. Du kan förvänta dig toppmoderna faciliteter för att förbättra din inlärningsupplevelse, balanserad med rekreationsutrymmen för att njuta av samhället och utöka ditt nätverk.

    Platser

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Frågor