Keystone logo
Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introduktion

Vad vi erbjuder:

Rankat i De 10 bästa affärsprogrammen i Amerika, 2019; Bästa online-högskolor, 2020; Bästa online college för värde, 2018; Bästa skolorna Georgien, 2019; Topp 50 MBA-program, 2018; Bästa marknadsföringsprogrammet, 2020; Högsta kandidatexamen i HR, 2018

Ett team av lärare som konsekvent erkänns av studenter och kamrater som den bästa lärarfakulteten på campus - engagerar, erbjuder omfattande rådgivning och är tillgängliga för att hjälpa sina studenter.

De senaste innovativa teknikerna är integrerade i vår läroplan och våra klassrum. Lärande verktyg finns på plats med tonvikt på att använda teknik för att lösa de olika affärsproblemen som företag idag står inför.

Uppdragsbeskrivning

College of Business and Computing har till uppgift att erbjuda sina olika utbildningsprogram på grundnivå och forskarnivå av hög kvalitet för studenter med kunskaper och färdigheter för att hjälpa dem att utmärka sig i sin yrkeskarriär, vidare akademiska studier och uppfylla deras personliga potential. . Vi strävar efter att förbättra studenternas akademiska erfarenhet genom relevanta läraraktiviteter, samhällstjänst, tillämpade vetenskapliga strävanden som är relevanta för sydvästra Georgia-regionen och professionella aktiviteter. Detta åtagande inkluderar att följa följande standarder:

  • Ärlighet och integritet i interaktioner och åtaganden
  • Respekt för andras rättigheter, skillnader och värdighet
  • Ansvar för personligt beteende

Platser

  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Frågor