Keystone logo
George Mason University

George Mason University

George Mason University

Introduktion

Virginia största offentliga forskningsuniversitet, vi sätter standarden för en djärv, progressiv utbildning som tjänar våra studenter och samhällen.

Vi gjordes för att göra det bättre

Vår identitet smiddes 1972 på Virginias starka ideal om akademisk excellens och service. I dag, den andan ger oss energi som ledare inom stipendium och forskning; förbereda akademiker för att möta de komplexa behoven i en snabbt föränderlig värld.

Vårt uppdrag

En allmänhet, omfattande, forskningsuniversitet inrättat av Commonwealth of Virginia i National Capital Region, vi är ett innovativt och inkluderande akademiskt samhälle som åtar sig att skapa en mer rättvis, fri, och välmående värld.

Mason Graduate

 • En engagerad medborgare.
 • En väl avrundad forskare.
 • Beredd att agera.

Mason kommer att vårda dina talanger, utöka din kunskap, och förbereda dig för att dra nytta av obegränsade möjligheter. Det finns ingen regementerad väg till framgång. Smida en väg som uppfyller dina drömmar.

Upptäck vem du är, och vem du vill vara

Detta är en av de bästa tiderna i ditt liv - oändliga utsikter väntar.

Det är en tid att utforska det okända, besöka nya världar, och upptäck att din passion kan vara något du aldrig hade föreställt dig.

Det är där vi kommer in. Masons akademiska program är inte bara studiekurser; de är Pathways till de prestationer du vill göra, de globala problemen du vill lösa, och det liv du vill leva.

Vår högst rankade fakultet förbereder dig för att tävla med de bästa i världen genom erfarenhetsinlärning, forskningsprojekt, och anslutningar till praktikplatser. Du kommer också att studera i toppmoderna klassrum och laboratorier.

För övrigt, våra verkställande och professionella utbildningsprogram är utformade för arbetande vuxna som är angelägna om att förbättra sin karriär.

Gå med i vårt mångsidiga globala samhälle. Vi hjälper dig att bli den person du vill vara.

Mason Erbjuder:

 • 78 grundexamina, med en mängd olika koncentrationer.
 • 94 magisterexamen.
 • 38 doktorsexamen.
 • En juridikskola.

Bygg upp färdigheterna för att bygga en bättre värld

Du förväntar dig mycket av Mason. Vi överträffar dina förväntningar.

 • Forskning: Utveckla ditt eget projekt eller gå med i en professors team.
 • Studera utomlands: Varje program har alternativ för internationell studie och service.
 • Organisationer och konferenser: Börja bilda ditt karriärnätverk nu genom att gå med i en fokuserad grupp inom din major. Detta öppnar också dörren för närvaro vid branschkonferenser och ledarskapsmöjligheter.
 • Undervisning och lärande: Instruktörer får resurser och stöd för att skapa absorberande lektioner som lockar och engagerar. Du ser fram emot att komma till lektionen.
 • Praktikplatser och kontakter: Vår närhet till Washington, D.C., liksom vår fakultets omfattande professionella nätverk, ge dig anslutningar till förändringsproducenter och maktspelare.

Du lämnar Mason med en examen, verklig upplevelse, allierade, och mentorer. Men vet att examen inte är slutet; det är bara början.

Vi förväntar oss mycket av dig.

Antagningar

Platser

 • Fairfax

  4400 University Drive, 22030, Fairfax

Frågor