Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
George Brown College
Nyckelinformation
Campus läge
Toronto, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
5 - 8 terminer
Takt
Heltid
Studieavgifter
CAD 21 905 / per year *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* inhemsk undervisning | $18 190 för internationell undervisning. Alla avgifter kan ändras utan föregående meddelande
Introduktion
Vårt engagemang för att vara en av Kanadas bästa kulinariska skolor inspirerade till lanseringen av den enda fyraåriga kandidatexamen i Culinary Management i Kanada. Utveckla de kunskaper och tekniker som krävs för att lyckas som kock, kulinarisk chef eller entreprenör i vårt Culinary Management-program. Genom en blandning av teoretisk och praktisk utbildning kommer eleverna att få färdigheter och kunskaper för att uppnå en framgångsrik karriär i dagens kulinariska och livsmedelsindustri. Vi är förankrade i hjärtat av den kanadensiska kulinariska industrin med global räckvidd och inflytande.
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) möter industrins efterfrågan genom att förbereda studenterna med djupet och bredden av kunskaper i proportion till en honours-nivå, grundutbildning inom handel med specialisering på kulinarisk förvaltning. Genom att kombinera handel, kulinariska, matstudier och externa erfarenheter, förbereder detta utbildningsprogram akademiker för kök, driftledning, livsmedelsutveckling eller entreprenörspositioner. Genom våra kulinariska managementkurser kommer studenterna att få en förståelse för åtta nyckelområden:
- Kulinarisk skicklighet
- Kulinarisk teori
- Bokföring och finans
- Marknadsföring och kommunikation
- Personal och riskhantering
- Specialiserat företag
- Forskning
- Allmän kunskap (liberala studier)
Överbryggningsalternativ
Bryggan Pathway till Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet, är speciellt utformad för utexaminerade från Culinary Management-diplomprogram. Utexaminerade från dessa examensprogram kan vara berättigade att gå in i det tredje året av examen efter framgångsrikt slutförande av sex bryggkurser.
Dina fältutbildningsalternativ
Ta del av ett unikt och robust externskap. George Brown arbetar med arbetsgivare och branschpartners för att identifiera potentiella möjligheter till arbetslivserfarenhet. Studenter uppmuntras också starkt att eftersträva självstyrda branschyrkeserfarenhetsmöjligheter som de tror kommer att ge de lärandeupplevelser de värdesätter och möta programmets läranderesultat. Denna värdefulla arbetserfarenhet kan i sin tur läggas till ditt CV.
Förutom mer formell arbetslivserfarenhet George Brown College efter att erbjuda lärandemöjligheter med verkliga utmaningar och kunder.
Antagningar
Stipendier och finansiering
Stipendier för internationella studenter på George Brown College är i allmänhet utmärkelser inom programmet baserade på studenters akademiska prestationer (och andra kriterier) vid George Brown College efter det akademiska programmets början.
Läroplan
Obligatoriska kurser
Termin 1 | Termin 2 |
|
|
Schemalagt mellan termin 2 och 3 | |
| |
Termin 3 | Termin 4 |
|
|
Termin 5 | Termin 6 |
|
|
Schemalagt mellan termin 6 och 7 | |
| |
Termin 7 | Termin 8 |
|
|
* sju veckors kurs
Överbryggningsalternativ
Termin 4 | Termin 5 | Termin 6 |
|
|
|
Schemalagt mellan termin 6 och 7 | ||
| ||
Termin 7 | Termin 8 | |
|
|
Programresultat
Den utexaminerade visar förmågan att:
- Skilj mellan och tillämpa nuvarande praxis från industri och stipendier avseende redovisning, marknadsföring, kundservice, mänskliga resurser, supply chain management, hälsa och säkerhet, kostnadsberäkning och prissättning, gästfrihet och riskhantering.
- Identifiera, bedöma och/eller tillämpa olika metoder, färdigheter, verktyg och system som används inom en mängd olika discipliner relaterade till kulinarisk praktik och studier.
- Forskning och analysera samhälleliga, miljömässiga, kulturella, ekonomiska, kulinariska och/eller marknadskrav på lokal, regional och internationell nivå.
- Samarbeta effektivt som en del av en mångsidig kulinarisk ledningsgrupp för att utveckla strategier för att förverkliga organisatoriska mål i en mängd olika matserveringsmiljöer.
- Utgå från studie- och praktikområden, utveckla och hantera strategiska partnerskap, kundservice och relationer.
- Planera och utför grundläggande samtida matlagningstekniker som återspeglar en avancerad kunskap om matteori och praktik, kost och professionella system som används inom den kulinariska industrin.
- Använd ledningsteorier och metoder för att ge rekommendationer för att förverkliga organisatoriska mål som är specifika för olika typer av kulinariska verksamheter.
- Utveckla en ny livsmedelsprodukt, verksamhet och/eller event, för att underlätta marknadsförverkligande.
- Tillämpa avancerade ledningstekniker och teorier för att stödja storskaliga kulinariska verksamheter med flera enheter.
- Övervaka förändrade praxis och utvecklande kunskap relaterad till kulinarisk förvaltning för att välja strategier för livslångt lärande och professionella framsteg inom studieområdet.
- Undersök personliga styrkor, svagheter och kunskapsbegränsningar för att utveckla strategier som främjar tillväxt och bygger ledarskapspotential.
- Kommunicera information och begrepp med hjälp av avancerade muntliga och skriftliga färdigheter som speglar disciplinära normer.
- Använd kvalitativ och/eller kvantitativ information för att utveckla övertygande argument, göra sunda bedömningar och tillämpa koncept, principer och tekniker som informerar eller förbättrar olika typer av kulinariska operationer.
Studieavgift för programmet
Karriärmöjligheter
Din karriär
En värld av möjligheter väntar dig när du tar examen. Genomförandet av detta program kommer att visa din nivå av engagemang för köket, vilket skiljer dig från andra kockar. De kulinariska färdigheter du lär dig på George Brown efterfrågas av arbetsgivare över hela Kanada och internationellt, och du kommer att ha utbildningen för att bygga en framgångsrik karriär hemma eller runt om i världen.
Medan vissa akademiker kan börja sin karriär på en nybörjarposition, kommer de att ha kunskapen och färdigheterna för att påskynda sina Pathways . Beroende på kandidatens fokus och erfarenhetsnivå inkluderar möjliga Pathways :
Matservice sysselsättningsområden | Möjliga karriärvägar |
Multi-Unit Food service |
|
Pensionsanläggningar och kedjor |
|
Gästfrihet och turism |
|
Kontrakt Food Service Management |
|
Matberedare och mäklare |
|
Distributörer |
|
Affärsrådgivning |
|
Företagande |
|
Framtida studiealternativ
Utexaminerade från detta program kommer att vara beredda att fortsätta sina studier efter examen i masterprogram inom områdena affärer, gastronomi och miljöstudier.
Utexaminerade kan också vara berättigade till direkt inträde i Culinary Arts - italienska och franska konditoriprogram och Food and Nutrition Management-programmet.
Kontakta programsamordnaren för mer information.