Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Introduktion

Var ska du studera idag?

Franklin University Switzerland är utbildning som utforskar och går över gränser . Det är en skola där nationaliteter och kulturella perspektiv möts och skapar unika upplevelser. Det är en inlärningsmetod som införlivar resor och tvärvetenskapliga studier i kärnan av läroplanen. Vi hänvisar till vår metodik och vårt uppdrag som det internationella imperativ inom utbildning . Franklin University Switzerland är ett privat, oberoende universitet beläget i Schweiz. Det grundades som Franklin College 1969. Det erbjuder ett unikt och innovativt tillvägagångssätt för liberal arts-utbildning, som kännetecknas av en betoning på internationell exponering och upplevelsebaserat lärande i en kulturellt mångfaldig miljö. Franklin University Switzerland är i den unika positionen att vara ackrediterad i både USA och inom det schweiziska universitetssystemet.

Hos Franklin krävs nyfikenhet. Du kommer att gå en Academic Travel-kurs varje termin och se platser du har studerat med egna ögon. Du kommer att delta i klass med internationella lärare och studenter från över 50 länder . Du kommer att ha möjlighet att resa självständigt och att göra praktik internationellt. Du kommer att forska och utveckla ett kritiskt perspektiv. Du kommer att ta examen med en examen som är ackrediterad i både USA och Schweiz . Du kommer att ha lärt dig konsten att anpassa dig till alla situationer i farten. Du kommer att bli en världsresenär. Du kommer att ha allt du behöver för att bli framgångsrik . Följ med oss till Grekland, Malawi, Frankrike, Japan, Skottland, Island, Korea, Botswana, Italien eller Indien; och framför allt komma för att studera i Schweiz , ett sant vägskäl av språk och kulturer i hjärtat av Europa. Utnyttja möjligheten att få en utbildning utan dess like.

Det perfekta läget

Schweiziska Alperna. Glaciala sjöar. Medelhavsklimat. En italiensk smak. En internationell befolkning. Det här är staden vi kallar hem: Lugano, Schweiz. Franklins grundare valde Lugano som den perfekta platsen för den typ av skola de hade tänkt sig av alla dessa skäl och mer. Luganos kosmopolitiska karaktär är central för upplevelsen av livet på Franklin , och campusen ligger bara tjugo minuters promenad från Luganos centrum, där tåg och flygbolag förbinder studenter med hela Europa. Besök Franklin och se varför så många studenter känner sig hemma på vårt campus och i Lugano-samhället. Vi välkomnar dig, dina vänner och familj att uppleva vad det innebär att leva och lära i vår internationella miljö.

En gränslös utforskande utbildning

Gränslös: inte begränsat på något sätt; utan gränser Vi vet att det alltid finns gränser för vart du kan gå och vad du kan göra samtidigt som du tar din examen, men vi försöker utmana dessa gränser så långt de kan gå. Vid andra universitet kan gränserna inkludera oflexibla läroplaner, stela sociala traditioner, akademiska kalendrar som avskräcker från resor och en högskolemikrokultur som inte interagerar mycket med det omgivande samhället. Franklin tar ett annat tillvägagångssätt. Med utbildningsprogram som erbjuder många möjligheter till tvärvetenskapliga upplevelser, akademiska resor och direkt interaktion med ett flerspråkigt schweiziskt samhälle, kommer att korsa fysiska och sociala gränser att bli en självklarhet för dig. Franklins läroplan är så fokuserad eller så tvärvetenskaplig som du vill att den ska vara. Vi erbjuder högkvalitativa akademiska program som undervisas av duktiga forskare – om vi inte gjorde det skulle vi inte vara ackrediterade i två länder – men vi går längre än den mer direkta vägen för att erbjuda många huvudämnen med flera inriktningar, till exempel International Management med tonvikt på Marknadsföring, eller visuell kommunikationskonst med inriktning mot modestudier. Vi erbjuder möjligheten att kombinera huvudämnen, till exempel ekonomi med italienska studier eller psykologi med kommunikations- och medievetenskap, och många av våra studenter har dubbelmajor eller tar flera bifag. Dessutom är Franklin liten. Många av möjligheterna att uppleva ledarskapsroller, såsom studentregering, akademiskt mentorskap, studentklubbar eller boendeassistenter, är mycket uppnåeliga mål för studenter som vill fullfölja dem. Som alla på Franklin kommer att säga dig, Franklin är vad du gör den till.

Utforskande: gjort eller skapat för att hitta något eller för att lära sig mer om något Franklin grundades av människor som trodde att interaktion med andra kulturer direkt genom resor var en viktig läroupplevelse, och att det var det enda sättet att skapa förståelse mellan människor från olika nationer . Akademiska resor har alltid varit en grundläggande del av Franklins läroplan. Hur många universitet kan rita upp sina kurser på en världskarta? Utbildning: kunskapen, skickligheten och förståelsen som du får av att gå på en skola, högskola eller universitet. Värdet av en Franklin-utbildning är mer än att bara samla information som ska användas inom ditt karriärområde. Franklin-upplevelsen kommer att öppna ditt sinne för världen, och du kommer att få en verklig mänsklig förståelse som ger dig de verktyg du behöver för att bli ledare. Ledarskap handlar om att förstå människor, deras önskningar och skillnader, och Franklins tvärvetenskapliga, tvärkulturella läroplan, plats och internationella student-/fakultetspopulation skapar den perfekta miljön för att utveckla den förståelsen. Våra alumner är teamledare och entreprenörer som tillför värde till multinationella företag, nya satsningar, statliga och ideella organisationer i flera länder runt om i världen. De stannar inte vid gränser och de förnyar sig för att slå nya vägar. Det är Franklin Experience som ger dem verktygen för att lyckas. Detta är gränslös utforskande utbildning.

Campus funktioner

Att bo i bostäderna på Franklin University Switzerland campus är en viktig del av den pedagogiska erfarenheten. Det är ett utmärkt tillfälle att få dina första vänner på campus och anpassa sig till att bo ensam. De flesta av rummen har pentry eller gemensamt kök som delas av alla boende i boendehallen. De har alla badrum; så att du har din integritet och kommer att kunna ta ansvar för ditt eget boende.

Det finns åtta bostäder på Franklin, och var och en har en utbildad Resident Assistant. RA är din go-to-person för frågor eller problem. De är utrustade med första hjälpen-kit, verktygslådor och är utbildade för att hantera alla situationer som elever kan ställas inför. Det finns två RA i tjänst varje natt. Under sina arbetspass, även kända som "rundor", går RA:erna genom varje bostadshus för att se till att allt är säkert och sunt. Dessutom organiserar RA evenemang och aktiviteter att göra på campus och runt om i staden. De strävar efter att ge eleverna en verkligt spektakulär Franklin-upplevelse genom allt de gör.

  Stipendier och finansiering

  Över 85 procent av Franklins studenter får ekonomiskt stöd. Som institution erbjuder Franklin stipendier baserade på akademiska meriter och ekonomiska behov. Dessutom kan studenter få stöd från olika externa program baserat på medborgarskap, behov och andra faktorer. Tillsammans skapar vi ett ekonomiskt stödpaket och guidar dig noggrant genom dina finansieringsalternativ för att hjälpa dig att ha råd med din utbildning.

  Franklin University Switzerland Institutional Scholarships

  Dessa stipendier delas ut baserat på akademiska meriter eller visat ekonomiskt behov och anses vara "gratis" pengar eftersom de inte kräver återbetalning. Dessa rabatter kan förnyas årligen förutsatt att studenten uppfyller de angivna kraven. Det finns två typer av institutionella utmärkelser:

  Merit Scholarships

  Meritstipendier tilldelas vid antagning till universitetet och baseras på akademisk prestation. Varje sökande granskas automatiskt för meritstipendier, men prioritet ges till studenter som ansöker om antagning senast vår deadline den 1 december. Efter 1 december kan studenter komma ifråga för meritstipendier, men endast om medel finns tillgängliga. Meddelande om beloppet för meritpriset ingår i det officiella antagningsbeskedet.

  Financial Aid/Need-based Scholarships

  Behovsbaserade stipendier är baserade på en familjs påvisade ekonomiska behov. Vi tar hänsyn till hushållens inkomster, tillgångar, familjens storlek, antalet studenter som går på universitet samtidigt och andra faktorer. Dessa utmärkelser skickas ut löpande efter antagning och efter att FAFSA är klar (för amerikanska studenter). Studenter som inte är medborgare i USA eller bosatta i USA fyller i en liknande institutionell ansökan på Net Partner och tilldelas baserat på samma kriterier.

  Studentberättelser

  Campusliv och faciliteter

  Studenter på Franklin kommer från över 50 länder. Att interagera med elever från andra traditioner och kulturer gör det sociala livet till en del av Franklins lärande. Aktiviteter, bostäder och restauranger på campus och ett starkt stödnätverk hjälper dig att bygga varaktiga relationer med dina kamrater och ge allt du behöver för att bli framgångsrik i dina studier.

  Platser

  • Lugano

   Via Ponte Tresa 29, 6924 , Lugano

   Frågor