Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Introduktion

Var ska du studera idag?

Franklin University Switzerland är utbildning som utforskar och går över gränser . Det är en skola där nationaliteter och kulturella perspektiv möts och skapar unika upplevelser. Det är en inlärningsmetod som införlivar resor och tvärvetenskapliga studier i kärnan av läroplanen. Vi hänvisar till vår metodik och vårt uppdrag som det internationella imperativ inom utbildning . Franklin University Switzerland är ett privat, oberoende universitet beläget i Schweiz. Det grundades som Franklin College 1969. Det erbjuder ett unikt och innovativt tillvägagångssätt för liberal arts-utbildning, som kännetecknas av en betoning på internationell exponering och upplevelsebaserat lärande i en kulturellt mångfaldig miljö. Franklin University Switzerland är i den unika positionen att vara ackrediterad i både USA och inom det schweiziska universitetssystemet.

Hos Franklin krävs nyfikenhet. Du kommer att gå en Academic Travel-kurs varje termin och se platser du har studerat med egna ögon. Du kommer att delta i klass med internationella lärare och studenter från över 50 länder . Du kommer att ha möjlighet att resa självständigt och att göra praktik internationellt. Du kommer att forska och utveckla ett kritiskt perspektiv. Du kommer att ta examen med en examen som är ackrediterad i både USA och Schweiz . Du kommer att ha lärt dig konsten att anpassa dig till alla situationer i farten. Du kommer att bli en världsresenär. Du kommer att ha allt du behöver för att bli framgångsrik . Följ med oss till Grekland, Malawi, Frankrike, Japan, Skottland, Island, Korea, Botswana, Italien eller Indien; och framför allt komma för att studera i Schweiz , ett sant vägskäl av språk och kulturer i hjärtat av Europa. Utnyttja möjligheten att få en utbildning utan dess like.

Det perfekta läget

Schweiziska Alperna. Glaciala sjöar. Medelhavsklimat. En italiensk smak. En internationell befolkning. Det här är staden vi kallar hem: Lugano, Schweiz. Franklins grundare valde Lugano som den perfekta platsen för den typ av skola de hade tänkt sig av alla dessa skäl och mer. Luganos kosmopolitiska karaktär är central för upplevelsen av livet på Franklin , och campusen ligger bara tjugo minuters promenad från Luganos centrum, där tåg och flygbolag förbinder studenter med hela Europa. Besök Franklin och se varför så många studenter känner sig hemma på vårt campus och i Lugano-samhället. Vi välkomnar dig, dina vänner och familj att uppleva vad det innebär att leva och lära i vår internationella miljö.

En gränslös utforskande utbildning

Gränslös: inte begränsat på något sätt; utan gränser Vi vet att det alltid finns gränser för vart du kan gå och vad du kan göra samtidigt som du tar din examen, men vi försöker utmana dessa gränser så långt de kan gå. Vid andra universitet kan gränserna inkludera oflexibla läroplaner, stela sociala traditioner, akademiska kalendrar som avskräcker från resor och en högskolemikrokultur som inte interagerar mycket med det omgivande samhället. Franklin tar ett annat tillvägagångssätt. Med utbildningsprogram som erbjuder många möjligheter till tvärvetenskapliga upplevelser, akademiska resor och direkt interaktion med ett flerspråkigt schweiziskt samhälle, kommer att korsa fysiska och sociala gränser att bli en självklarhet för dig. Franklins läroplan är så fokuserad eller så tvärvetenskaplig som du vill att den ska vara. Vi erbjuder högkvalitativa akademiska program som undervisas av duktiga forskare – om vi inte gjorde det skulle vi inte vara ackrediterade i två länder – men vi går längre än den mer direkta vägen för att erbjuda många huvudämnen med flera inriktningar, till exempel International Management med tonvikt på Marknadsföring, eller visuell kommunikationskonst med inriktning mot modestudier. Vi erbjuder möjligheten att kombinera huvudämnen, till exempel ekonomi med italienska studier eller psykologi med kommunikations- och medievetenskap, och många av våra studenter har dubbelmajor eller tar flera bifag. Dessutom är Franklin liten. Många av möjligheterna att uppleva ledarskapsroller, såsom studentregering, akademiskt mentorskap, studentklubbar eller boendeassistenter, är mycket uppnåeliga mål för studenter som vill fullfölja dem. Som alla på Franklin kommer att säga dig, Franklin är vad du gör den till.

Utforskande: gjort eller skapat för att hitta något eller för att lära sig mer om något Franklin grundades av människor som trodde att interaktion med andra kulturer direkt genom resor var en viktig läroupplevelse, och att det var det enda sättet att skapa förståelse mellan människor från olika nationer . Akademiska resor har alltid varit en grundläggande del av Franklins läroplan. Hur många universitet kan rita upp sina kurser på en världskarta? Utbildning: kunskapen, skickligheten och förståelsen som du får av att gå på en skola, högskola eller universitet. Värdet av en Franklin-utbildning är mer än att bara samla information som ska användas inom ditt karriärområde. Franklin-upplevelsen kommer att öppna ditt sinne för världen, och du kommer att få en verklig mänsklig förståelse som ger dig de verktyg du behöver för att bli ledare. Ledarskap handlar om att förstå människor, deras önskningar och skillnader, och Franklins tvärvetenskapliga, tvärkulturella läroplan, plats och internationella student-/fakultetspopulation skapar den perfekta miljön för att utveckla den förståelsen. Våra alumner är teamledare och entreprenörer som tillför värde till multinationella företag, nya satsningar, statliga och ideella organisationer i flera länder runt om i världen. De stannar inte vid gränser och de förnyar sig för att slå nya vägar. Det är Franklin Experience som ger dem verktygen för att lyckas. Detta är gränslös utforskande utbildning.

Campus funktioner

  Platser

  • Sorengo

   Via Ponte Tresa 29 Lugano, 6924, Sorengo

  • Lugano

   Lugano, Schweiz

   Frågor