Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Introduktion

Nå nya höjder med ett globalt perspektiv

I dagens ekonomi har ditt intresse för företag en global räckvidd, oavsett om det kommer med en önskan att vara entreprenör eller gå upp på företagets stege. På Fontbonne är vi här för att säkerställa att du är beredd på framgång, oavsett i vilken riktning din karriärväg leder. Fontbonne Universitys Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies har mer än ett dussin olika examensalternativ, inklusive grundutbildning och forskarutbildning, tillsammans med kvälls- och online-alternativ, som ger studenterna möjligheter till tillväxt, lärande och framgång - alla med en bred världsbild.

Vi förstår vilken inverkan affärer har på alla aspekter av det globala samhället, från St. Louis till Singapore. Därför behåller vi ett internationellt fokus i alla våra affärsprogram och läroplaner. Från respekterade professorer till arbetande yrkesverksamma inom en mängd olika affärsdiscipliner, kommer du att upptäcka att vår fakultet kommer att känna igen din potential och driva på din framgång. Och de vet att varje elev lär sig på ett unikt sätt, oavsett om han eller hon är en traditionell högskolestudent eller en vuxen elev med omfattande verklig erfarenhet.

Uppdrag

Din framgång i klassrummet och styrelserummet är det primära fokus för vårt program. Vår flexibla läroplan och högt respekterade, erfarna fakultet gör det möjligt för dig att definiera den framgången på ett sätt som stöder dina karriärmål.

Uppdraget för Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies vid Fontbonne University är att tillhandahålla akademiskt sunda affärsprogram som svarar på nuvarande och framtida affärsbehov. Högskolan strävar efter att skapa en stödjande miljö som ger individuell uppmärksamhet åt en varierad studentpopulation.

I överensstämmelse med Fontbonne Universitys livslånga inlärningsmål är våra program utformade för att säkerställa att alla studenter som utexamineras har förmågan att tänka kritiskt, agera etiskt och ta ansvar som medborgare och ledare. Högskolan arbetar också för att förse studenter med fakta, teorier och praktiska färdigheter, vilket gör det möjligt för dem att ha ansvarsfulla ledande och administrativa befattningar inom allmänna affärer, industri och ideella organisationer.

Syn

Visionen för Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies är att erkännas för att utbilda artikulerade, analytiska tänkare som har ansvar för att söka etiska och socialt ansvarsfulla lösningar för att tjäna en dynamisk affärsvärld i behov.

Platser

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Frågor