Keystone logo
Florida Christian University

Florida Christian University

Florida Christian University

Introduktion

Grundades den 29 augusti 1985 hade FCU alltid uppdraget att tillhandahålla högre utbildning på ett praktiskt och tillgängligt sätt, till proffs och ministrar och förbereda dem för att uppnå sina kallelser med kristna stiftelser. Universitetet främjar globala utbildningsstudier för distansutbildning genom video, självständig studie och online-klasser med kvalificerad fakultet och användning av state-of-the-art teknisk infrastruktur.

Uppdrag

Ge praktisk och tillgänglig högre utbildning till yrkesverksamma, lekmän och ministrar för att förbereda dem för att uppfylla sina yrken, med kristna stiftelser.

Syn

Att vara en global räckviddsinstitution som utrustar och ansluter yrkesverksamma och forskare att utvecklas i livet med syfte och betydande prestationer, genom en transformationspåverkan som är rotad på kristna principer.

Varför FCU?

 • Grundades 1985 och har vuxit från ett teologiskt seminarium till ett globalt räckviddsstudium.
 • Kurser levereras i olika format, vilket möjliggör flexibel schemaläggning: online, direktsändning och i klassrumsinställningar.
 • Programmen finns på engelska, spanska och portugisiska.
 • Internationella evenemang hölls regelbundet i USA och i andra delar av världen, för utbyte av kunskap och erfarenheter.
 • Personligt kommunikationsbeteende ingår i alla program, med en profilrapport till varje elev.
 • Ett nätverk av lärare från olika nationaliteter och professionella sammanhang.
 • Prisvärda priser och tillgängliga betalningsmöjligheter.
 • Möjlighet att validera kvalificerade livserfarenheter att räknas som en begränsad delkurs (endast associerad och kandidatexamen).
 • Engagerade till kristna principer om liv och affärer.
113235_pexels-photo-901964.jpeg

Presidentens meddelande

Kära prospektiv student,

Det finns så många utmaningar i livet som hindrar oss från att uppnå det vi vill vara. Tänk dig att du har en flod framför dig. På andra sidan är ett lövigt träd med underbar frukt som väntar på dig. Du vill korsa floden för att få den goda frukosten. Strömmen i det strömmande vattnet gör dock passagen omöjlig. Det här är vad som händer i våra liv: vi vet var vi skulle vilja gå, men vi tror att det finns hinder som hindrar oss från att nå våra mål. Tänk nu att du har ett rep som går över vattnet och är knutet till trädet. Genom att använda repet kommer du att kunna korsa floden. Alla hinder kommer att övervinnas. Alla dina ansträngningar kommer nu att ge dig en seger genom att korsa floden din drömmar dina mål.

Gud lägger så många utmaningar inom räckhåll för möjligheterna för vårt liv. Han ger utmaningarna. Men Han ger också nåd tillsammans med möjligheterna. Han ger oss också den vision som hjälper oss att nå våra mål. Han ger oss repet. Om vi är begåvade av tron hjälper visionen oss att ta tillvara de möjligheter som Gud har gett oss. Denna vision är repet som är knutet till trädet som tar oss till framgång. Genom din anmälan i vårt universitet börjar du en ny fas i ditt liv. Att få graden blir en utmaning för dig, men Gud kommer att vara med dig, vilket ger dig en vision och förmåga att uppnå framgång. Förr än du föreställer dig kommer du att bli en av våra segrande kandidater. Välkommen till vårt universitet. Vi litar på att du kommer att hitta alla dina klasser och professorer som utmanar och berikar ditt liv som du ringer när du studerar flitigt.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Platser

 • Orlando

  5950 Lakehurst Dr #101, FL 32819, Orlando

  Frågor