Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Introduktion

Ferrum College grundades 1913 och är ett privat liberalt konsthögskola med anknytning till United Methodist Church, som erbjuder liberal konst och professionella program som företag, rekreationsledarskap, musikteater, jordbruk, miljövetenskap, lärarutbildning och straffrätt. Omgiven av Blue Ridge Mountains, många sjöar, floder och statsparker, Ferrum College en enastående pedagogisk upplevelse i en miljö med rik natur.

På Ferrum College påverkas varje elevs utbildning av den naturliga världen. Ferrum har ett av de äldsta miljövetenskapliga programmen i landet och erbjuder praktik- och forskningsmöjligheter i alla stora ämnen. Boone Honors Program främjar utforskning av intellektuella, sociala och etiska frågor. Ferrum College är det enda privata college i Virginia med ett akademiskt program inom jordbruksvetenskap. College's Blue Ridge Institute and Museum är ett statligt arkiv för Virginia Folklore och ger en viktig länk till historien och kulturen i Blue Ridge -regionen i Appalachia. Ferrum -studenter är kända för sitt engagemang för service och gemenskapsåtgärder, vilket uttrycks i kollegiets motto, "Inte jag, men andra".

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Ferrum

    John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Frågor