Keystone logo
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Introduktion

Som en ledande innovatör inom global fostran, söker Fairleigh Dickinson University nya sätt att erbjuda sina unika möjligheter till lärande för studenter över hela världen. Universitetets nyaste campus öppnades 2007 i Vancouver, British Columbia. Beläget i västra Kanada nära den amerikanska gränsen, är Vancouver en av världens mest natursköna, kosmopolitiska och mångkulturella städer.

Vancouver Campus ger studenterna en av de få möjligheter att tjäna en amerikansk högskoleexamen medan de studerar i Kanada. Alla utbildningar som erbjuds på Vancouver Campus har godkänts av British Columbia ministeriet för högre utbildning. Fairleigh Dickinson University - Vancouver välkomnar studenter från hela världen för att skapa en mångkulturell inlärningsmiljö. Vancouver erbjuder resurser till elever som behöver extra stöd i att utveckla sina engelska språkkunskaper innan examensstudier.

Varför Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University är ett centrum för akademisk excellens tillägnad beredning av världsmedborgare genom global fostran. Universitetet strävar efter att ge studenterna med tvärvetenskapliga, inter och etiska överenskommelser som krävs för att delta, bly och frodas i den globala marknadsplatsen av idéer, handel och kultur.

Grundades 1942, är FDU New Jersey största privata universitet, som betjänar nästan 12.000 doktorander och studenter, inklusive mer än 1000 internationella studenter från hela världen. Universitetets två amerikanska campus är i norra New Jersey, nära New York City. Förutom Vancouver Campus äger universitetet och driver ett campus i Wroxton, England.

Vancouver Campus drivs genom Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som är en icke-vinstdrivande enhet i British Columbia, Kanada.

Ackrediteringar och godkännanden Universitetet är ackrediterat av de mellersta staterna kommissionen om högre utbildning och licensierat av delstaten New Jersey kommissionen om högre utbildning. FDU: s Silberman College of Business Administration har prestigefyllda ackreditering av AACSB International - Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business. Många av universitetets individuella akademiska utbildningar är ackrediterade av lämpliga professionella och utbildningsorgan.

Termen "universitet" används enligt skriftligt medgivande från British Columbia ministeriet för högre utbildning effektiv 8 maj 2006, efter att ha genomgått en process för kvalitetsbedömning och befunnits uppfylla de kriterier som fastställts av ministeriet. Fairleigh Dickinson University är den första icke-kanadensiska institution för att få godkännande enligt de stränga normer som antagits av British Columbia i 2003.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Vancouver

    842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Frågor