Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Introduktion

Senai Institute of Technology (IST) Textil och konfektyr CETIQT Senai är den största latinamerikanska centrum kunskapsproduktion tillämpas på produktionskedjan textil och kläder.

Den dynamiska anslutning bildas genom inbördes förhållandet mellan områdena utbildning, innovation, tillämpad forskning och teknik gör det möjligt för IST Senai CETIQT erbjuder textilkedjan och göra den bästa tekniken, laboratorietjänster, human resource utbildning, rådgivning och innovationsprojekt .

Den höga standarden på prestanda och korsningar av dessa handlingslinjer mervärde till varandra, vilket förbättrar både produktion och leverans av teknik och innovationstjänster, riktade för att öka konkurrenskraften för brasilianska industrin.

IST Senai har CETIQT miljöer och kompletta laboratorier för undervisningsändamål och tjänster. Dess pilotanläggningar återge industriell produktionsmiljö, vilket gör det möjligt att utveckla innovationsprojekt i process- och produktutveckling, samt att främja utvecklingen av integrerade utbildningsprojekt. Övervakas alltid av en högt specialiserad fakultet, bildar den mest eftertraktade och respekterade professionella på marknaden.

Prestanda

Bakom varje framgångsrik verksamhet för ett antal prospektiva studier och forskning som stödjer inte bara företagen i produktionskedjan, men också till sin egen produkt i pedagogik, Technology Services och innovation.

Utbildning

Med flexibla utbildningsstrategier och spetsteknologi infrastruktur, IST Senai CETIQT erbjuder inledande kurser och kontinuerlig teknisk, grundutbildning, förlängning och forskarutbildning i klassrummet metoder och e-lärande (avstånd), med värnplikt Network, genom de regionala avdelningar (RDS) av Senai i varje stat, plus särskilt framtagna och riktade program till industrins behov i hela landet.

Platser

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Frågor