Keystone logo
Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Faculdade Moraes Júnior (FMJ - MACKENZIE RIO)

Introduktion

Den FMJ - Mackenzie River är en institution för högre utbildning tvärvetenskaplig, privat, vars syfte är att utbilda mänskliga värden exklusiva, kunna uppfatta och tolka de nuvarande paradigm, föreställa nya möjligheter och föreslå att alternativa vägar, med tanke på kraven av samtidighet.

Den institutionella Project FMJ - Mackenzie River syftar till att utöka och förnya bortom konventionella förslag som är relevanta för dagens befintliga högskolorna. Expansionen och krävs innovation, baserad på en vanlig high school, har, som en riktlinje, en förståelse av verkligheten, vilket förutsätter medvetenhet i samhället och därför en kunskapstillgång, inte bara kunskap, men också kritik och hypoteksinstitut.

Dessa funktioner gör det möjligt för institutionella utformningen bäddar försök, producera ny kunskap om samhällsförhållanden, vilket innebär att ha som en metod för att integrera undervisning / forskning och tvärvetenskap, och som en princip, samspelet med samhället.

Mission, vision och värderingar

Mission

Utbilda människan skapad till Guds avbild, för fullt utnyttjande av medborgarskap, bidra till utvecklingen av sig själv och samhället genom utbildning, forskning och utbyggnad, och kultur, sport, sociala och andliga aktiviteter, miljö reformerta kristna tron.

Utsikt

För att erkännas av samhället som konfessionell Presbyterian institution, filantropiska och gemenskap profil, som är tillägnad det gudomliga och humaniora; kännetecknas av kontinuerliga strävan efter kvalitet i undervisning, forskning och utbyggnad, sträva efter integrerad bildandet av människan, i reformerta kristna tron ​​miljö.

Värderingar och principer

I personligt uppförande: värdighet, karaktär, integritet och mackenzista anda; I relationer: lojalitet, ömsesidig respekt, förståelse, ärlighet och ödmjukhet; Vid utövandet av yrkesverksamhet: etik, kompetens, kreativitet, disciplin, engagemang och vilja att frivilligt; I beslutsprocessen: söka konsensus, rättvisa, sanning, lika möjligheter för alla; Förhållandet mellan kollegiala organ, enheter och avdelningar: samarbete, laganda, professionalism och god kommunikation; Relationen med andra institutioner: ansvar, oberoende och öppenhet; I samhället: delaktighet och service till samhället; Och hela tiden, agera med kärlek, som är bindningen av perfektion.

Platser

 • Rio de Janeiro

  R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

   R. Buenos Aires, 283 - Centro, Rio de Janeiro - RJ, 20061-003, Brazil, , Rio de Janeiro

   Frågor