Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Introduktion

Fakulteten Arnold Janssen bildades 2001 av Kongregationen av det gudomliga ordet. Och han föddes med styrkan av en internationell församling som verkar i 67 länder på fem kontinenter. Värden har kvalitet och kompetens för att arbeta i utbildning tagits från en hundraårig institution som inte en tillfällighet, är värd framgång sina elever på arbetsmarknaden.

Law och Administration kurser av fakulteten Arnold Janssen ge en solid humanistisk utbildning, förena visdom och tradition i utbildning till kraven från den moderna marknaden. Även med några års drift, har fakulteten Arnold Janssen blivit en referens inom den högre utbildningen. Bevis på detta är de resultat som ungkarlar i företagsekonomi och lagen om bevis från National Survey of Student Performance (ENADE). Studenter i lag Course lyste också under de senaste undersökningar av Order of Lawyers i Brasilien (OAB-MG), få ​​en framskjuten position bland lärosätena i staten.

Fakulteten för skolan Arnaldo består av mästare och läkare i erkänd akademisk kompetens och lång yrkeserfarenhet på marknaden.

Platser

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Frågor