Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN) Administrering
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Administrering

Belo Horizonte, Brasilien

8 Semesters

Portugisiska

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 1 136 / per month *

På Campus

* månatlig investering

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Högskoleutbildningen i administration vid Faculdade Arnaldo ger entreprenörskap, innovation och management fokuserat på människor som sina viktigaste värden.

Den nya läroplansmatrisen för administrationskursen kommer att respektera riktlinjerna från MEC, vilket gynnar utvecklingen av administration och dess tillämpning i organisationer inom olika verksamhetsområden.

Kursens discipliner ger en metodik som ger systematisering och fördjupning av specifika grenar av administration eller närliggande område, vilket ger studenten en intensiv och exakt dykning i det studerade innehållet.

Olika metoder och undervisningsverktyg kommer att användas, alternerande och blandning av teori och praktik, presentation och interaktion, deduktion och induktion. Vårt mål är att göra den akademiska vardagen mer dynamisk och effektiv genom diversifiering av undervisnings- och inlärningsstrategier, utan att tappa fokus på kvalificeringen av excellens. För detta kommer vi att använda expository-klasser, workshops, virtuella interaktionsutrymmen, affärsspel, gruppdynamik, riktade studier, guidade besök, seminarier och intervjuer, vetenskaplig forskning, lösning av konkreta fall och allt som ligger inom vår räckhåll för att utveckla studenten Arnold.

Kursens pedagogiska projekt handlar också om utvecklingen av den moderna chefens färdigheter och kompetenser, eftersom det inte är någon idé att bemästra innehållet om proffsen inte vet hur han ska hantera det med skicklighet. Inom alla discipliner av kursen är det alltså önskvärt att främja entreprenörskap, innovation, ledarskap och medborgarskap.

Inom detta område kan vi säga att administrationskursen vid Faculdade Arnaldo i sin läroplansstruktur har discipliner som efterfrågas av den samtida marknaden, såsom Integrated Logistics and Supplies, och Project Management and Consulting, e-business marketing, entreprenörskap och affärsplan, av Kunskap, Teknik och Innovation, bland annat.

Alla discipliner kommer att ha den entreprenöriella hållningen och den innovativa profilen som vägledande, vilket skapar harmoni och programmatisk unikhet till kursen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Bachelor of Entertainment Business Management
  • South Melbourne, Australien
  • South Brisbane, Australien
  • + 1 Mer
 • Bachelor in Business Management
  • Vilnius, Litauen
 • Kandidatexamen i internationell ledning - Frankrike
  • Paris, Frankrike
  • Lyon, Frankrike