Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introduktion

Starta din framgångssaga med oss!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) är ett mycket erkänt privat universitet i Estland, beläget i den flera prisbelönta Smart City som heter Ülemiste City. De viktigaste teman som länkar våra läroplaner är entreprenörskap och kreativitet. Vi strävar efter att ge våra elever färdigheter, nätverk och tankesätt för att förändra sina liv och påverka världen!

Vi välkomnar studenter från hela världen för att studera grund- och magisterprogram som kan tas på engelska, ryska och estniska. Våra studieprogram stöds av en IT-infrastruktur anpassad till behoven hos heltid, deltid såväl som distansutbildning.

Bland de många anledningarna till att välja Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences utmärker sig sex:

• Alla våra läroplaner är statligt ackrediterade.

• Vi är universitetet för entreprenörer, av entreprenörer och för (framtida) entreprenörer. Vi erbjuder våra studenter intensiv kontakt med näringslivet under hela deras studier via besökande föreläsningar, regelbundna informella möten och praktikplatser.

• Vi är belägna i Tallinn, utnämnd till "Årets intelligenta gemenskap 2020" och en av Europas hot-spots med ständigt förbättrade möjligheter.

• Vårt universitet är erkänt av många professionella organisationer och vi har fått flera utmärkelser från den estniska regeringen.

• Vi är marknadsledande inom estnisk privat högre utbildning genom att vara exklusiva, hålla våra rutiner enkla och vår uppmärksamhet där det borde vara - att ge våra 1600 studenter bästa möjliga entreprenörsutbildning.

För att göra en ansökan hänvisas till webbplatsen för antagning och kurskrav så att du skickar din ansökan i tid eftersom ansökningsfristen för vårterminen 2021 för icke-EU- och EU-medborgare redan är den 18 december 2020! Antagningsfristen för fast bosatta och medborgare i Estland är den 31 januari 2021.

För vårterminen kan du ansöka om följande kurser:

  • BA Startup Entrepreneurship
  • BA kreativitet och affärsinnovation
  • BA Programutveckling och entreprenörskap
  • MBA International Business Administration

ANVÄND DIREKT GENOM DENNA LÄNK: href = "https://www.euas.eu/

För att ta reda på mer om oss, följ våra sociala mediekanaler:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information genom att kontakta vår antagningsavdelning via e- EUAS @ EUAS .eu.


EU

Platser

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Frågor