Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Introduktion

College of Engineering och Management School är bara nio år på marknaden men redan visar goda resultat och sticker ut bland de nationella skolor på grund av sina meningsskiljaktigheter. Det anses av MEC en av de bästa privata högskolor i industriell produktion av São Paulo, med beaktande av CPC, sammansatta indikatorn för anteckning i ENADE, lärare, undervisning-lärande resurser, infrastruktur och anläggningar.

Fakulteten är fin och har valt postdoktorer, läkare, lärare och experter med bred erfarenhet som begås på bilda fullständiga produktionstekniker, som kombinerar teknisk kunskap när produktionsprocesser och strategiska vision of Business.

Mer än så, det är äkta oro i att se till att eleverna utvecklar inte bara deras akademiska kunskaper, utan även deras personliga utveckling. De uppmuntras att upptäcka och utforska sin fulla potential, vilket resulterar i yrkes redo att komma in på arbetsmarknaden och för att möta de utmaningar som framtiden kommer att medföra för samhället.

Varför ESEG Skolan för teknik och management har en innovativ undervisningsmetodik, att föra ut det bästa i varje område för att omvandla den studerande till en komplett professionell.

Platser

  • São Paulo

    Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

    Frågor