Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Introduktion

Studiera i Brasilien och få den brittiska DIPLOMA

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) är ett innovativt undervisningscenter som erbjuder kurser i kreativa ämnen med världsklass. EBAC har partnerskap med University of Hertfordshire (UK) och Moskvas skolkonsortium, som omfattar den brittiska högre skolan för konst och design, Moskvas arkitekturskola MARCH, Moskvas filmskola och skrikskolan för datorgrafik. Skolor utgör ett samhälle av studenter och lärare som samarbetar och utbyter information och kunskap och skapar en unik undervisningsmiljö.

Skolan ger studenterna möjlighet att studera i Brasilien i en liknande kurs till Storbritannien, samt vara den enda institutionen i Latinamerika som erbjuder den brittiska kandidatexamen, utfärdat av University of Hertfordshire, giltig i Storbritannien, Europeiska unionen och USA.

EBAC är en kreativ och entreprenörsinstitution med grundutbildning, inledande och specialiseringskurser inom konst och design, audiovisuell och datorgrafik, med fokus fokuserad på studentens fulla utveckling. Beläget i närheten av Vila Madalena, hjärtat av den kreativa industrin i São Paulo, har skolan den bästa infrastrukturen och den senaste utrustningen på marknaden så att eleverna lär sig av det som är mest innovativa.

Kurser erbjuds

Skolan erbjuder utbildning i kreativa discipliner både i grundutbildning och specialiseringskurser, med professorer som är enastående yrkesverksamma inom sina områden. Studenter som väljer att göra examen - brittisk baccalaureat, studera från 3 till 4 år, beroende på deras kvalifikationer och erfarenhet. Ett annat sätt att studera på EBAC, även med internationell kvalitet, är att välja en av specialiseringskurser, antingen för yrkesverksamma som arbetar på marknaden eller för dem som vill ändra sin karriär. Dessutom finns det intensiva kurser, inledande och specialkurser för tonåringar.

INTERNATIONAL KVALITETSUTBILDNING

Ebac erbjuder en ny modell av undervisning i de kreativa disciplinerna med internationellt diplom, användning av bästa tillgängliga teknik och som garanterar att studenten sätter in på arbetsmarknaden.

STRATEGI

Ge internationell kvalitet i att undervisa kreativa discipliner, med kända professorer på marknaden och toppmoderna tekniska resurser, vilket ger studenterna de bästa karriärmöjligheterna.

MISSION

Att erbjuda utbildning av kreativa discipliner med internationell kvalitet och stimulera tillväxten av den kreativa ekonomin i Brasilien.

SAMARBETE MED HERTFORDSHIRE UNIVERSITET

Sedan dess skapande har British School of Creative Arts samarbetat med University of Hertfordshire (Storbritannien). Det grundades 1952 och är nu en av Storbritanniens högsta tertiära institutioner. Campuserna ligger i ett funky område, som ligger 40 minuter från London.

Tjänster och resurser

Med hjälp av den senaste tillgängliga utrustningen kan EBAC-studenter uttrycka sina idéer och arbeta vid skärningspunkten mellan konst och högteknologi. Laboratorierna används i klasser, masterklasser och seminarier, samt används för individuellt arbete.

Platser

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Frågor