Keystone logo
Elmira College

Elmira College

Elmira College

Introduktion

Elmira College är ett privat, coeducational, Phi Beta Kappa college i Elmira, New York. Elmira grundades 1855 och var det första högskolan för kvinnor med en studiekurs som är lika med de bästa herrkollegorna. ”Kvinnliga seminarier” som de kallades vid den tiden var i huvudsak glorierade gymnasier. Däremot erbjöd Elmira College stränga akademiska program.

Elmira blev idag studerande 1969 och har en grundutbildning på cirka 800 heltidsstudenter, mestadels bostadsstudenter. Högskolan erbjuder också avancerade certifikat, magisterexamen och icke-kreditkurser för professionell utveckling. Som vårdnadshavare för Quarry Farm, där Mark Twain somrade i årtionden och skrev många av sina mest ikoniska romaner, är Elmira College hem för Center for Mark Twain Studies, en av fyra nationellt erkända Twain-webbplatser som fungerar som ett forskningscenter för att besöka Twain lärda.

Elmira College grundar sig på den liberala konsten och vetenskapen och erbjuder en samarbetsvillig och stödjande miljö som gör det möjligt för studenter att bli aktiva elever, effektiva ledare, ansvariga samhällsmedlemmar och globalt engagerade medborgare. Stolt över sin historia och tradition är högskolan engagerad i idealen för samhällsengagemang och intellektuell och personlig tillväxt.

Platser

  • Elmira

    Park Place,1, 14901, Elmira

    Frågor