Keystone logo
Elite International College

Elite International College

Elite International College

Introduktion

Elite International College (EIC) är en privat utbildningsinstitution som helägs av South East Asia Academy Sdn Bhd. Strategiskt beläget i hjärtat av Kuala Lumpurs gyllene triangel och centrala affärsdistrikt, är EIC lättillgängligt för de lokala och internationella samfunden via olika transportmedel . Utrustad med kvalificerade lärare erbjuder EIC en rad program som passar och är relevanta för dagens behov av entreprenörs- och yrkeskunskaper. Dessa program inkluderar redovisning, företag, förvaltning och språk. De kommer från Malaysia och Storbritannien, Australien, Italien och några europeiska program.

Med tanke på att högre utbildning är för alla, ser EIC alltid till att dess akademiska program har utvecklats genom nära samråd med väletablerade affärs- och industripartners, den offentliga sektorn, utövare och yrkesverksamma. Dessa program har godkänts av det malaysiska ministeriet för högre utbildning (MOHE) och uppfyller därmed de malaysiska kvalifikationsbyråns stränga standarder (MQA). Inte bara det, men EIC har också godkännande från inrikesministeriet (MOHA) att rekrytera en internationell student till sina program.

EIC har åtagit sig att producera anställningsbara akademiker genom att tillhandahålla kvalitetsutbildning och kreativa undervisningsmetoder i nischområden som härrör från tillväxtekonomierna. Med ett välutrustat campus är EIC fast beslutet att leverera moderna och högteknologiska utbildningsprogram. Mer specifikt strävar EIC efter att bli en av de bästa institutionerna för att producera framstående och innovativa intellektuella för morgondagens dynamiska ledare.

Platser

  • Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Frågor