We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Edutus College

Edutus College

Edutus College

Introduktion

Edutus University (en högre utbildningsinstitution skapad genom sammanslagningen av College of Modern Business Sciences och János Harsányi College) är ett ungt, dynamiskt utvecklande, miljömedvetet universitet. Huvudsyftet med Edutus University är att stärka karaktären av ett ”kunskapscenter” genom att stärka sina relationer med den offentliga utbildnings- och affärssfären och bygga nya sätt att samarbeta så att dess tjänster kan främja regionens konkurrenskraft.

Den juridiska föregångaren till Edutus University, College of Modern Business, grundades i Tatabánya 1992 och specialiserade sig i grund och botten på företagsutbildning som den första privata högskolan i Ungern. Under sina mer än tjugo år av existens har det genomgått ett antal betydande förändringar: kollegiet, ursprungligen från Tatabánya, utvidgades med en filial i Budapest och senare över gränsen i Odorheiu Secuiesc. Från och med 2017 började utbildningen vid Sümeg Community Higher Education Training Center, och från 2018 började utbildningen vid högskolans Civitas Sapiens Center i Tata. I slutet av 2017 uppfyllde högskolan kriterierna för "University of Applied Sciences" -kvalificeringen, så från och med 2018 kommer den att fortsätta att fungera som Edutus University.

I Tatabánya startade teknisk utbildning utöver företagskurser. Lasermaskinen, som också är erkänd på europeisk nivå, säkerställer utbildning i internationell klass och en marknadsförbar praktisk tillämpning av tekniken. Med ankomsten av János Harsányi College 2011 kompletterades vårt erbjudande med ett välkänt, marknadsledande område för turism och gästfrihet i flera avseenden. Genom detta blev vi associerade medlemmar av världens främsta turistorganisation, Madridbaserade Världsturismorganisationen (UNWTO), som den enda högskolan i Ungern. Sedan dess har UNWTO valt Promotion University som sitt globala kunskapsnätverk för turism.

Platser

  • Tatabánya

    Stúdium tér,1, 2800, Tatabánya

    Frågor