Keystone logo
Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Introduktion

Varför ECU är ett utmärkt val för internationella studenter

Edith Cowan University (ECU) är ett offentligt universitet i västra Australien. Det är uppkallat för att hedra den första kvinnan som valdes in i ett australiensiskt parlament, och är det enda australiska universitetet som är uppkallat efter en kvinna. Vi har tre campus i västra Australien, som var och en erbjuder en modern, livlig plats för studier och lärande.

Våra campus har uppdaterade faciliteter, inklusive trådlöst internet, 24-timmars tillgång till datorsalar, bibliotek med öppna studieplatser utanför kontorstid och en säker miljö för dig att studera i, antingen själv eller med andra studenter. Vi är också engagerade i att underhålla våra miljöer genom att minska vårt fotavtryck och uppmuntra uppnåendet av en hållbar gemenskap.

189108_18192-1-2837.jpg

När du studerar på ECU får du en 5-stjärnig utbildning. Det inkluderar hur du undervisas, hur du utvecklar färdigheter för framtiden och hur du får stöd under hela din kurs. Kvaliteten på undervisningen är superviktig, och på ECU gäller undervisningens kvalitet. I en oberoende undersökning – varje år under de senaste 16 åren – har våra akademiker gett oss 5 stjärnor för undervisningskvalitet (Good Universities Guide)

189107_18192-1-0214.jpg

Vi har 8 undervisnings- och forskarskolor som tillsammans levererar ett varierat utbud av kurser inom konst och humaniora, företag och juridik, utbildning, ingenjörsvetenskap, medicin och hälsovetenskap, sjuksköterska och barnmorska, vetenskap och Western Australian Academy of Performing Arts. Vårt omfattande examensutbud har utvecklats i samråd med branschgrupper och vår lärarkår har lång branscherfarenhet. Så du kan förvänta dig branschrelevant undervisning och forskning i en stödjande studiemiljö som är full av prisbelönta lokaler.

Examina som tar dig platser

ECU-grader är internationellt erkända och många av våra kurser är professionellt ackrediterade av nationella och internationella yrkesorgan och organisationer. Vad det betyder är att din ECU-kvalifikation kommer att hjälpa dig att hitta arbete runt om i världen, inklusive i ditt hemland.

Den bästa övergripande upplevelsen

På ECU vet vi att universitetslivet är mer än att studera och gå på föreläsningar. Här uppmuntrar vi dig att berika ditt liv med studentklubbar, idrottslag, volontärmöjligheter med mera. Faktum är att vi rankades bäst av alla australiensiska universitet för den övergripande erfarenheten av internationella studenter i 2020 års QILT-undersökning.

Undervisning av högsta kvalitet

Vi är ett av Australiens bästa universitet för undervisning. Under fantastiska 16 år i rad har våra studenter gett kvaliteten på vår undervisning 5 stjärnor i Good Universities Guide. Endast tre andra universitet i landet kan matcha detta.

Bra branschkontakter

ECU har många partnerskap och länkar med branschgrupper och organisationer över västra Australien, Australien och runt om i världen. Dessa kontakter hjälper oss att ge dig möjligheter att få praktisk erfarenhet, praktik eller praktik medan du studerar. Det kan också hjälpa dig att hitta jobb efter att du tagit examen!

Våra spännande och innovativa branschpartnerskap hjälper dig att få värdefull branscherfarenhet och den konkurrensfördel som behövs på dagens globala arbetsmarknad, vem vet att din nästa praktik kan ge dig en toppkarriär precis som International Design Graduate Aryana. Ta reda på hur en praktikplats på IBM satte henne före konkurrenterna!

Legendariskt studiestöd

Att studera i ett annat land kan vara en utmaning för många människor. Men på ECU hjälper vi dig att övervinna alla akademiska eller personliga utmaningar genom våra många supporttjänster. Vi är ett av de bästa universiteten i Australien för studentstöd – vi har till och med ett studentframgångsteam!

Ytterligare års studier efter arbete

Efter avslutade studier kan du vara berättigad till ett temporärt Graduate Visa som ger dig möjlighet att bo, arbeta och studera samtidigt som du skaffar dig värdefull arbetserfarenhet på den blomstrande australiska arbetsmarknaden. Western Australias regionala stadsstatus innebär att du kan vara berättigad att stanna i Western Australia i fyra till sex år efter att du avslutat grund- eller forskarutbildningen.

WA utökar sin lista över yrkesutbildade färdigheter

Internationella studenter är en viktig del av WA-gemenskapen och nu med över 300 yrken på Graduate Occupations List kan din nya kvalifikation till och med leda till permanent uppehållstillstånd, kombinera det med generösa löner och Perths rankning av en av de mest levande städerna i världen , det har aldrig funnits en bättre tid att studera i WA.

Campus funktioner

Campus anläggningar

ECU tillhandahåller en stödjande lärmiljö genom att tillhandahålla en mängd olika tjänster och faciliteter på campus till alla våra studenter.

Studentfokuserade tjänster

Student- och personalfokuserade tjänster inkluderar:

boende

Vi har boende på campus på alla tre campus, som hanteras av Campus Living Villages.

Barnomsorg

Joondalup och Mount Lawley campus erbjuder professionella, välutrustade barnomsorgscenter.

Datorlabb och trådlöst internet

Studenter har 24-timmars tillgång till datorfaciliteter på campus.

Rådgivningstjänst

Den här tjänsten kan hjälpa dig att ta itu med akademiska eller personliga problem. Det är gratis för alla studenter.

Jämställdhet, mångfald och handikapptjänster

Dessa tjänster ger stöd till studenter med olika studiebehov.

Hälsovård

Sjukvårdscentra är bekvämt belägna på campus Joondalup och Mount Lawley, och tillhandahåller läkare och sjuksköterskor.

Hörselskadade assistans

ECU tillhandahåller två typer av hörselhjälpsystem - induktion och infraröd - i flera undervisnings- och inlärningsrum på de tre campusen.

Golvinduktionsslingan gör att du kan använda din personliga hörapparat med Telespole (pickupspole) direkt.
Den infraröda lösningen kräver lån av en av två typer av mottagare:

 • En mottagare som är kompatibel med din hörapparat med Telespole.
 • Ett headset för infraröd mottagare.

IR-hörselförstärkningsmottagare är tillgängliga från Equity, Diversity and Disability Office och från följande platser:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • South West eLab (SW.3.101E)

Bibliotek

Campusbibliotek tillhandahåller omfattande bok- och tidskriftssamlingar, elektroniska resurser och faciliteter för studier och forskning.

Studentcentrum

Student Hub är den första kontaktpunkten för alla studentförfrågningar, inklusive akademisk information, registreringar och passerkort.

Studentgillet, klubbar och föreningar

Studentgillet representerar studenter i en rad akademiska och juridiska frågor. Det erbjuder också många sociala och kulturella aktiviteter genom en rad klubbar och föreningar.

Kommersiella butiker

Mat, kaféer och barer

Från en kaffe på flykt till en rejäl måltid, våra campus har en rad mat- och dryckesalternativ.

Frisör och skönhetssalong

Crown Hairdressing ligger på Campus Joondalup och betjänar både manlig och kvinnlig personal och studenter.

Sport och fitness

Moderna sport-, rekreations- och fitnessanläggningar finns på alla tre campus.

Co-Op Shop

Co-Op-butikerna erbjuder ett brett utbud av utbildnings- och inlärningsresurser samt mjukvara, teknik, spel, pappersvaror, kläder, resetillbehör och mer.

Skriv ut, kopiera och skanna tjänster

Luminate PrintWorks utskriftscenter är öppna för personal och studenter. Experter på plats ger dig idéer och rekommendationer för att skapa broschyrer och affischer, utskrift av examensarbeten, studieanteckningar och mycket mer. Luminate PrintWorks-centra finns på Joondalup, Mount Lawley och South West Campus.

Våra campus

Vi har tre campus i västra Australien, som vart och ett erbjuder en modern, levande plats för studier och lärande. Våra campus har uppdaterade faciliteter, inklusive trådlöst internet, 24-timmars tillgång till datorsalar, bibliotek med öppna studieplatser utanför kontorstid och en säker miljö för dig att studera i, antingen själv eller med andra studenter.

Joondalup Campus

Vårt Joondalup Campus är universitetets huvudkontor. Campus ståtar med toppmoderna faciliteter, inklusive Health and Wellness Building, ett sport- och fitnesscenter för flera miljoner dollar, ett prisbelönt bibliotek och studentcentrum, ett mikrobryggeri, en utomhusbio under sommarmånaderna och vidare -campusboende.

Mount Lawley Campus

Vårt Mount Lawley Campus ligger bara några minuter från Perth CBD och Beaufort Street café. Den är utrustad med omfattande undervisningsresurser, förstklassiga IT- och scenkonstfaciliteter, ett sport- och fitnesscenter och boende på campus. Campus är också hem för Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Vårt South West Campus (Bunbury) ligger två timmars bilresa söder om Perth, inom bekvämt räckhåll från den världsberömda Margaret River-regionen. Campus är det största universitetsområdet utanför storstadsområdet och har moderna faciliteter, små klassstorlekar, ett omfattande utbud av kurser och boende på campus.

  Stipendier och finansiering

  Studentberättelser

  Platser

  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Frågor