Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Introduktion

om EMU

En EMU utbildning hjälper eleverna att upptäcka deras syfte i livet och förbereda sig för att göra en skillnad för det gemensamma bästa både hemma och runt om i världen. EMU: s rigorösa akademiker betonar en-mot-en relationer med professorer, tvärkulturell medvetenhet, omsorg för att skapa, och service till andra.

EMU erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och seminarieprogram från en Mennonite Anabaptist perspektiv i en härlig inställning i den vackra Shenandoah Valley.

Studenter tar kurser på vår campus i Harrisonburg, Virginia; på vår Lancaster, Pennsylvania platser; uppkopplad; och över hela världen genom vår välkända tvärkulturella program.

Bara rätt storlek

EMU är liten nog att du lätt kan lära känna klasskamrater och lärare i olika program. Professorer är mentorer som känner dig personligen och ge dig en: en. Du kan engagera sig i en mängd olika aktiviteter som teater, Student Government Association, Campus Ministry, intramural eller intercollegiate sport, musik och kör. Alla dessa ger möjligheter att lära sig mer om dig själv och utveckla värdefulla erfarenheter för framtida CV.

liberal Arts

Som doktorand, oavsett din stora, kommer du dra nytta av värdet av en liberal arts utbildning. Arbetsgivare och forskarskolor uppskattar sökande med en liberal arts education grunden eftersom de är väl avrundad kritiska tänkare och problemlösare som har haft stor exponering för frågor och idéer från alla discipliner och samhälle.

Livet efter examen

EMU akademiker tjänar mer än en grad - de upptäcker sitt syfte i livet och leda de organisationer som de tjänar för det gemensamma bästa. EMU alumner är framgångsrika affärsmän, reflekterande praktiker och proffs. Tusentals har haft betydande inverkan med internationella servicebyråer såsom Mennonite centralkommittén och Mennonite Disaster service utöver andra denominationally baserade och sekulära serviceprogram.

EMU alumn Leymah Gbowee är en av tre kvinnor tilldelas 2011 Nobels fredspris. Leymah började sin resa på EMU med vår världsberömda Summer fredsbyggande institutet och fortsatte med att tjäna en mästare i konfliktomvandling.

Nästan 90% av EMU-grads som svarade på alumnundersökningar fått arbete i studieområde inom ett år efter examen. Arbetsgivarna hyra EMU akademiker på alla nivåer på grund av deras starka moral och värderingar, respekt för andra, önskan att göra en skillnad, kommunikation och kritiskt tänkande, och självförtroende. Läs mer om grund framgång efter examen.

Vad är en Mennonite?

Inte bekant med mennoniter? Mennonites tillhör de historiska freds kyrkor. Många EMU studenter kommer från en Mennonite tro tradition, men majoriteten av EMU studenter kommer från andra trostraditioner. Dussintals religiösa grupper är representerade på campus från hela världen. Att mångfald möjliggör tvärkulturella möten på campus och i klassrummen.

Virginia och Pennsylvania

EMU har en huvud campus och en plats i Lancaster, Pennsylvania, erbjuder kurser i off-site platser i både Pennsylvania och Virginia, och erbjuder många klasser (och två grader) på nätet. Oavsett om du är på vår vackra campus i Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - nära två nationella skogar och Shenandoah National Park - i våra blomstrande klassrum i Lancaster, PA, eller vid en kyrka i Philadelphia, kommer du att märka gästfrihet och gemenskap som är så viktig för EMU.

EMU anser ...

EMU: s gemensamma värderingar är i centrum för en kristen universitet som ingen annan. Vår grundutbildning, forskarutbildning, seminariet och andra program förbereda eleverna för att tjäna och leda globalt.

Global gemenskap och Cross-kulturell medvetenhet

Vi lever i en alltmer uppkopplad värld. Här frågar vi oss hur våra val påverkar andra över hela världen.

Vår välkända tvärkulturella program - mer än tre decennier gamla - är en av de starkaste tvärkulturella utbildningar i landet. Det är en del av det som gör EMU en kristen universitet som ingen annan.

Cross-kulturell studie - alltid med veteran lärare och personal - är ett krav för EMU-studenter. Vissa delta i tre veckors program i lokalsamhället eller större Nordamerika. Vissa tillbringa en termin i städerna Washington, DC, delta i spännande praktikplatser. Andra tillbringa en termin i en annan del av världen, ofta i Mellanöstern, Central- och Ostasien, Latinamerika eller Afrika.

När du har rest till Centralamerika, besökte kaffebönor fält och stannade med de kämpande bönder, börjar du förstå helheten. Eller när dina tvärkulturella studier tar dig till den sydafrikanska kåkstaden Soweto att lära sig om historia och kvardröjande effekterna av apartheid första hand, är din känsla av empati fördjupas, tillsammans med din förståelse av vår sammanlänkade värld.

Hållbarhet och Stewardship

EMU övade hållbarhet långt innan "gröna" blev trendigt. Våra energieffektiva byggnader är några av de mest framgångsrika college anläggningar i landet.

Vår solpanelen på Hartzler Library taket var den största solenergi installation i delstaten Virginia när det installerades 2010. Vårt campus trädgård ger producera för matsalen; komposterbart avfall från matsalen matar trädgården. Hållbarhet vävs in i läroplanen på många nivåer.

Tro och kamratskap

Tron är viktigt i EMU. Vi är alla resande tillsammans - även om vi kan ta olika vägar - mot att fördjupa vår tro, lära sig hur vi kan leva ut denna tro dag till dag, och nå akademiska och yrkesmässiga mål.

Ungefär en tredjedel av grund studenterna är Mennonite. Dussintals valörer och religiösa traditioner, och mer än 30 nationaliteter, är alla en del av EMU familjen.

Några av de sätt studenter ansluta till Kristus på campus inkluderar: kapell hela veckan, söndag kväll fester, dyrkan genom musik, bibelstudier i uppehålls hallar och bön partner som är villiga att stödja dig under ditt år. Andra studenter trivs en del av ett nätverk av vuxenstuderande som har liknande värderingar och mål.

Service till övriga

Att nå ut till andra är viktigt. Vid EMU, kommer du att delta i samhällstjänst och kanske även hitta det livet förändras. Många alumner göra volontärtjänst för ett år eller mer efter examen, eller ens för en livstid genom kyrklig departement och andra serviceyrken.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Frågor