Keystone logo
Eastern Connecticut State University

Eastern Connecticut State University

Eastern Connecticut State University

Introduktion

Eastern Connecticut State University engagerar studenter från olika bakgrunder i en transformerande, liberal kunskapsupplevelse som ger kunskap och färdigheter för att leva berikande, målmedvetna liv.

Eastern Connecticut State University strävar efter att vara ett offentligt högskola för liberal arts av förstahandsvalet och kommer att skapa en universitetsupplevelse utan motstycke för sina studenter och uppnå nationell utmärkelse för sina akademiska program. Eastern fakultet, studenter och personal kommer att förbättra universitetets position som en intellektuell gemenskap, erkänd för sitt engagerade undervisning, lärande, forskning och kreativa arbete. För att främja sin position som en modell för socialt ansvar, miljövård och utbildningstillträde kommer universitetet att erkännas som en resurs som svarar mot regionens och statens behov.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Windham

    Windham Street,83, 06226, Windham

    Frågor