Keystone logo
Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introduktion

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) erbjuder en unik designutbildning i form av en fyraårig kandidatexamen i designgrad (BDes). Den första i sitt slag i regionen, DIDI: s läroplan har utformats i samarbete med Massachusetts Institute of Technology (MIT) och Parsons School of Design, och erbjuder ett distinkt program, fast inbäddat i designtänkande och kreativ problemlösning.

DIDI öppnade sina dörrar hösten 2018 och är ett privat, ideellt institut för design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institute of Design and Innovation anser att framtiden för designutbildning är experimentell, transformativ, störande och tvärvetenskaplig. Vi har för avsikt att bli den valda skolan för nästa generation förändringsskapare som kommer att tänka och skapa hållbara designlösningar för dagens problem till förmån för morgondagens samhälle.

DIDI förbereder eleverna att effektivt reagera på en snabbt föränderlig värld med överförbara färdigheter som är tvärvetenskapliga och problemlösning genom design. Vi kommer att utrusta nästa generations förändringsskapare för att använda design som ett verktyg för att skapa positiv förändring. Våra elever lär sig visuell kompetens och tekniska förmågor att utforma, forma och skapa en hållbar framtid. DIDI stöder nya designtalanger i hela regionen genom en öppen källkod och samarbetsmetod som värderar samarbete och partnerskap. Vi investerar i integrerad läroundersökning och teknisk experiment.

  • DIDI skapar ledare och påverkare från 2000-talet.
  • DIDI levererar en läroplan i världsklass och global forskning för att skapa en ny generation av skickliga individer i regionen.
  • DIDI tillhandahåller ett nytt ekosystem med inlärningsupplevelser.
  • DIDI ger studenter mentorskap och tillgång till inkubationsstöd.
  • DIDI använder design som det nya förändringsspråket.

137175_Studio.jpg

DIDI'S KAMPUS ERBJUDA RUM FÖR CREATIVE MINDS INSPIRERADE.

DIDI-campuset erbjuder interaktiva och samtida arbetsytor för unga designers i Förenade Arabemiraten, i hjärtat av designkvarteret på d3.

Campus är designat av Foster + Partners och skapar en unik inlärningsmiljö för studenter att vårda och visa upp deras innovation och kreativitet.

Utrymme anges i en "mega" -studiomiljö , tillsammans med faciliteter i världsklass, vilket möjliggör korssamarbete mellan designdiscipliner, förena studenter och fakulteter i en dynamisk miljö.

FÖR STUDIO

Studenter som bor i Dubai kommer att få avundsvärt tillgång till en otrolig kalender med designhändelser som inkluderar Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward och Sole DXB. Den futuristiska staden Dubai har gyllene stränder, öknarna och en växande konst- och gatukulturscene, belägen mot den hisnande Dubai-horisonten.

Futuristisk, multikulturell och säker, Dubai är en innovationsstad som välkomnar morgondagens förändringsskapare.

Platser

  • Dubai

    Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor, , Dubai

Frågor