Keystone logo
Didyasarin International College

Didyasarin International College

Didyasarin International College

Introduktion

Smart Invest for din stor framtid Didyasarin International College (DRIC) är den första privata internationella college i södra Thailand. Högskolan ligger i Hat Yai City, urbaniserad och kommersiellt viktigt område, där gränsen till Malaysia är 45 kilometer bort, och den internationella flygplatsen ligger 15 kilometer från staden. Levnadskostnaderna här är rimligt och lockande (cirka USD 225 per månad), vilket är betydligt mindre än vilken av Bangkok och Chiang Mai, naturligtvis. Välvilliga och vänliga lokalbefolkningen är välkomnande främmande människor att ansluta sig till denna mångkulturellt samhälle!

Didyasarin International College (DRIC) är fast besluten att bidra och svara på behov i samhället genom att producera högkvalitativa akademiker och forskning. Vårt uppdrag är också att utöka akademiska tjänster till samhällen, bevara thailändska konst och kultur inom ramen för en effektiv förvaltning och deltagande förvaltning, tillsammans med tillämpningar av moderna innovationer och teknik. DRIC har syftat till att vara inte bara en institution som ger högre utbildning till samhället, men betonar också eleverna att noggrant utnyttja tankar, kunskap och förmåga i ett rättfärdigt ljus. DRIC strävar efter att producera professionella studerande för det goda i samhället med den högsta utbildning och forskning, samt tjänster till samhällen med tillämpningar av moderna innovationer och teknik. För närvarande är DRIC beviljar 200 stipendier för berättigade studenter att fira sitt 20-årsjubileum. DRIC är ett kollegium av elevernas val att anmäla dig och få ordentlig utbildning för att bli en kunnig och erfaren person. DRIC akademiker skulle bidra till att skapa och utveckla samhället. Du är välkommen att komma och gå med oss!

Spännande lärande upplevelse! DRIC ger alla elever med "Student Mobility program" där eleverna har möjlighet att studera i ett annat land i upp till ett år! Detta är det dags för studenterna att utforska en annan kultur och lärande upplevelser! Även "Cooperative Education Program" för alla studerande att uppleva praktiska arbetslivet före examen. Programmet, allmänt känd som en "co-op", ger akademisk kredit för strukturerad arbetslivserfarenhet. Programmet bidrar till att öka studenternas yrkeserfarenhet och kompetens på rätt anpassa teorierna i praktiken. Det tar på ny betydelse för att hjälpa unga människor att göra upplevelse initiativ lärande!

"DRIC syftar till att producera akademiker med internationella standarder som världsmedborgare, som är utrustade med stark moralisk och etisk karaktär, och exceptionella kapacitet och som kan svara på de snabba förändringar och behov i den regionala socioekonomiska. DRIC akademiker är de människor som vet hur man tänker, upprätthålla moraliska värderingar, och bli framgångsrika. "

Platser

  • Hat Yai

    125/502 Polpichai Rd.

Frågor