Keystone logo
Dean College Kandidatexamen i AFFÄRSLEDNING
Dean College

Kandidatexamen i AFFÄRSLEDNING

Franklin, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Som företagsledningsfag vid Dean College får du värdefull insikt från affärsfakulteten i Dean School of Business (DSB), som är konsulter, företagsledare och entreprenörer. I små klasser studerar du byggstenarna för ett framgångsrikt företag, från marknadsföring och rådgivning till redovisning och ekonomi.

Som svar på branschens efterfrågan på väl avrundade, anpassningsbara akademiker har Dean College utvecklat en läroplan som fokuserar på både de teoretiska och praktiska aspekterna av verksamheten. Varje kurs har en praktisk tillämpning. Läroplanen börjar med en grund i verksamheten när du får en förståelse för branschen. Lärande handlar sedan om centrala affärsfunktioner samtidigt som man utvecklar elevernas mjuka färdigheter som att lära sig att vara ledare och lösa problem, som är ovärderliga för alla professionella i dagens värld.

Ytterligare komponenter inkluderar matematik, komposition, litteratur och muntlig kommunikation till strategiskt skrivande och entreprenörskap. Från och med år ett kommer studenter också att ha gott om valfria för att ge flexibilitet för att stärka sina befintliga affärskurser eller för att driva ytterligare ämnen av intresse.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • BSc (Hons) Internationell Affärsverksamhet
  • Berlin, Tyskland
 • Bachelor Export-orienterad ledning
  • Krems an der Donau, Österrike
 • BSc International Business Management
  • Berlin, Tyskland
  • Potsdam, Tyskland