Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Introduktion

Davis Elkins förbereder eleverna att lyckas genom program som kombinerar den senaste kunskapen inom området med pågående kompetensutveckling. Och nu, är glada att göra denna typ av utbildning tillgänglig för arbetande vuxna Davis & Elkins.

Presentation Davis & Elkins 100% Online RN till BSN Baccalaureate Slutförande Program.

Online lärande har snabbt blivit en stapelvara i utbildningsvärlden. Denna tillväxt har drivits till stor del genom vuxenstuderande återvänder till skolan söker utbildning för att avancera. Davis Elkins ger vuxenstuderande med en möjlighet att slutföra en examen i tid, samtidigt som de fortsätter att arbeta och ära andra andra viktiga åtaganden i deras liv.

Med Davis & Elkins '100% på nätet campus, kan vuxenstuderande fullfölja sin fil kand-examen från bekvämligheten av sitt eget hem, med scheman som fungerar för sina liv. Eftersom eleverna kan tendera att sina skyldigheter klass när det är mest bekvämt för dem, konflikter med arbete och familj hålls till ett minimum.

Genom D & E online programmering, vuxenstuderande kan behärska den senaste kunskapen inom sitt område, uppnå ökad kompetens inom kärnkompetensområden, och tjäna en grad som kommer att hjälpa till med karriärutveckling.

Varför D & E?

Kvalitet: Som en traditionell, ideell institution, D & E är stolt över att ha som studenter med en utbildning av hög kvalitet sedan 1904.

Hastighet: Online program kan fyllas i på 12 månader.

Standard: Ingen ansökan avgift, inga dolda avgifter, och endast $ 400 / credit hour, hålla kostnaderna förutsägbara och prisvärda.

Bekvämlighet: 100% online utan nödvändiga inloggnings gånger.

Nätverk: Med små kohorter, eleverna kan bygga relationer med andra elever och lärare som underlättar deras lärande.

Platser

  • Elkins

    100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Program

Frågor