Keystone logo
Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Dallas Baptist University

Introduktion

Om DBU

DBU grundades 1898 och har ett uppdrag - att förändra livet för studenter som kommer att förändra världen, allt för Guds ära.

Vi erbjuder en mängd olika utbildningsmöjligheter för individer i alla åldrar och akademisk bakgrund - inklusive utbildningsprogram på grundnivå, magisterexamen och doktorandnivå, samt fortbildning och certifikatprogram.

Genom allt försöker vi integrera tro och lärande och utveckla individer vars önskan är att tjäna världen.

Vi inbjuder dig att upptäcka DBU och gå med i vårt uppdrag.

Snabb fakta

  • Grundutbildningsprogram: 85
  • Masterprogram: 44
  • Doktorandprogram: 2
  • Genomsnittlig klassstorlek: 13

Presidentens Välkommen

" Dallas Baptist University är ett nationellt rankat, omfattande, globalt Kristus-centrerat universitet, med ett uppdrag att producera tjänarledare genom integration av tro och lärande. Vi är glada över att vara ett utbildningsföretag där mer än 4 700 studenter representerar mer än 60 länder runt om i världen.

Vi tror att vår värld är i desperat behov av tankeväckande kristna ledare med förmågan att kreativt lösa komplexa problem medan de unikt engagerar kulturen genom bibelsk sanning. Våra kandidater tjänar i nästan alla yrkesmässiga sammanhang. Oavsett om det är som kristna läkare, advokater, lärare, forskare, politiker eller många andra områden, förstår vi att våra studenter är olika i sina kallelser men ändå förenade i syfte.

Ta chansen att lära känna oss via denna webbplats eller ett besök på campus. Du kommer att upptäcka en gemenskap av tjänarledare vars hjärta är att undervisa och ta hand om andra samtidigt som du producerar forskning inom ett mylder av akademiska discipliner. Vi omfattar förutsättningen att all sanning är Guds sanning, och tillsammans söker vi kunskap för att göra en djärv inverkan i världen som kulturomvandlare.

Följ med oss när vi tjänar världen till Guds ära! "

Dr. Adam C. Wright

DBU: s ordförande

DBU: s historia

DBU: s föregångare, Decatur Baptist College, grundades 1898 som den första juniorhögskolan i Texas. I flera år kallade skolan den lilla staden Decatur hem och producerade enastående unga män och kvinnor som fyllde kyrkor, klassrum, sjukhus och företag runt om i landet.

1965 flyttade skolan till de natursköna foten i sydvästra Dallas, blev en fyraårig institution och döptes så småningom till Dallas Baptist University när det började erbjuda examensnivåer.

Idag har DBU olika grader på grundnivå, magisterexamen och doktorandnivåer. Långt in i vårt andra århundrade fortsätter DBU att fortsätta i vårt uppdrag att producera tjänande ledare som kommer att omvandla världen.

StockSnap / Pixabay

124192_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722d72d4974fc651_1280.jpg

Uppdragsbeskrivning

Dallas Baptist University uppgift att tillhandahålla kristuscentrerad högre utbildning i konst, vetenskap och yrkesstudier på både grund- och forskarnivå till traditionell ålder och vuxna studenter för att producera tjänarledare som har förmågan att integrera tro och lära sig genom sina respektive samtal.

Vision Statement

Bygga ett stort kristet universitet som är behagligt för Gud genom att producera Kristus-centrerade tjänarledare som förvandlar världen.

Ackreditering

Dallas Baptist University är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela examen, kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen.

Campus

Oavsett om du väljer att bo på campus eller pendla till klasser, är det 368 tunnland stora campus Dallas Baptist University ett vackert ställe att tillbringa dina universitetsår. DBUs huvudsakliga campus ligger i de böljande kullarna i sydvästra Dallas med utsikt över Mountain Creek Lake, och erbjuder ett säkert och avskilt samhälle i en metroplex med mer än 6 miljoner människor.

Campus ligger bekvämt bara 13 miles från centrala Dallas, 19 miles från centrala Fort Worth, och är centralt beläget nära Dallas / Fort Worth International Airport och Love Field.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Dallas

    3000 Mountain Creek Pkwy,, , Dallas

Frågor