Keystone logo
英领国际学校

英领国际学校

英领国际学校

Introduktion

Dalian英领国际学校grundades i mars 2010. Det är en tvåspråkig skola som integrerar kinesisk och västerländsk internationell utbildning. Skolan tillhandahåller en enda systematisk internationell utbildning från förskola till klass 12 och en flerkanalig progressionsmodell som ger studenterna ombordstigning och dagkurser. Välj. Var uppmärksam på den allmänna utvecklingen av studenter och odla världstalanger med internationell vision. I 2018 års rankning av de 300 bästa internationella skolorna vad gäller konkurrenskraft rankade LinkedIn 31: a bland de 1028 internationella skolorna över hela landet när det gäller konkurrenskraft för vidare studier och rankades först i nordöstra. Samma år utsågs rektor Liu Jian till 2018 års mest inflytelserika internationell skolans rektor för internationell utbildning.

Skolans uppdrag och filosofi: att odla vilda och ädla människor .

Skolans uppdrag: att hjälpa eleverna att utveckla fantastiska och mångsidiga färdigheter, skapa självständiga tankar och odla ädla karaktärer för att säkerställa att de har förmågan att vara lyckliga oavsett livserfarenhet i den oförutsägbara framtiden.

Skolvärderingsmål: att odla världsmedborgare med ett internationellt perspektiv för Kina och att odla nationella pelare för ett bättre Kina .

LinkedIn är ett testcenter för A Levels, IGCSE, KS officiellt godkänt av British Edexcel Examination Bureau . Dalian-testcentrets nummer är 92973. År 2018 bemyndigades det av British AQA Examination Bureau att bli ett examinationscenter: testcentrets nummer är 96096. Shenyang Cooperative Campus har också officiellt godkänts av Amity Examination Bureau som ett undersökningscenter, med centrumnumret är 93751.

Studenter kan ta A- nivåer och IGCSE-tentor på LinkedIn, och deras poäng kan direkt gälla för mer än 15 000 världsberömda universitet i mer än 130 länder och regioner runt om i världen, som Storbritannien, USA, Australien, Singapore, Kanada, Hong Kong, etc. I gymnasier kan utländska studenter också ansöka till välkända universitet i Kina, inklusive Tsinghua University och Peking University.

För närvarande har英领国际学校cirka 150 kinesiska och utländska fakultetsmedlemmar; bland dem är 50% utländska lärare, 30% är återlämnade lärare och 20% är tvåspråkiga lärare. De allra flesta lärare är mästare och läkare från prestigefyllda utländska skolor med stark lärarpersonal .

Platser

  • Dalian

    辽宁省大连市现代服务业总部大厦14层E, , Dalian

    Frågor