Keystone logo
Cyprus West University

Cyprus West University

Cyprus West University

Introduktion

Cyprus West University är ett ideellt universitet beläget i Famagusta, norra Cypern grundades 2015. Cyprus West University har 5 fakulteter, 3 skolor och 20 olika grund- och associerade program erbjuds på engelska och turkiska. Cyprus West University är erkänt av YÖK, Turkish Republic Higher Education Board, och YÖDAK, The Higher Education Planning, Evaluation, Accreditation and Coordination Council of Northern Cypern, och godkänt av TRNC Ministry of National Education and Culture.

CWU Campus

Campus på en rundtur designad för blivande studenter. Studenter kommer att se hur universitetet, faciliteterna, studenterna och livet på Cypern ser ut. Träffa våra antagningsrepresentanter för att lära dig mer om våra program och bestämma vad som är bäst för dig.

153348_1.jpg

Våra perspektiv på utbildning

Det kommer att vara entreprenörer, inte stater eller stora företag som kommer att tillåta världen att ta sig ur den ekonomiska depression den har hamnat i. Men för att bli en framgångsrik entreprenör måste eleverna vara högutbildade och etablera igenkännbara personligheter i den akademiska världen. Vissa universitetsutexaminerade är villiga att göra sin personliga karriär medan andra kan ta initiativ för att skapa jobb åt andra. Men målet med universitetsutbildningen går utöver de begränsade gränserna för att hitta ett jobb eller starta företag och innebär att hjälpa studenten att söka sanningen, personlig utveckling och öppna nya horisonter.

Våra värderingar

De grundläggande värderingarna för Cyprus West University är att bidra till social välfärd genom att konstruera libertariansk, deltagande och projektbaserad kunskap som respekterar övertygelser och mångfald. I sin relation med alla sociala aktieägare antar Cyprus West University transparent, ansvarsfull, respektfull, flexibel och dubbelriktad kommunikation. Cyprus West University , oavsett tid och förhållanden, förespråkar vetenskapens och teknikens överhöghet, och argumenterar för oberoende och autonomi för utbildningsaktiviteter inom alla politiska och ekonomiska områden.

Cyprus West University förbereder miljöer som stödjer kreativitet, lärande och utforskning, och betraktar kulturella skillnader som rikedom genom att tillhandahålla en miljö där internationella studenter och fakultetsmedlemmar kan arbeta tillsammans. I ljuset av positiv vetenskap och de traditionella kulturella värderingarna får eleverna i Cyprus West University professionella kunskaper och färdigheter inom sin sociala miljö och lär sig att hantera den komplexa strukturen och problemen i dagens värld.

153349_2.jpg

Uppdrag

Cyprus West University är engagerad i att tillhandahålla tjänster till samhället med självsäkra studenter och akademisk personal som har socialt ansvar i ljuset av individuellt tänkande och öppna för tvärvetenskapliga förhållningssätt också som kan bidra till vetenskap, konstnärlig produktion och tekniska innovationer på nationell och internationell nivå.

Syn

Vårt universitet kommer att bedriva akademisk verksamhet med en innovativ, tvärvetenskaplig utbildningsdesign som är känslig för behoven hos människorna i vårt land, med en liberal och deltagande företagskultur som respekterar mångfald och övertygelser. Den information som produceras inom detta område kommer att ge möjlighet för våra studenter att få en utbildning i världsklass och att ha kunskaper och färdigheter för att tävla i sina yrkeskarriärer över hela världen.

153346_orientations.jpg

Platser

  • Famagusta

    İsmet İnönü Bulvarı, 29 Cyprus West University, 99450, Famagusta

Frågor