Bachelor of Arts in Culinary Arts
Port-Valais, Schweiz
VARAKTIGHET
3 Years
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
CHF 44 100 / per year
STUDIEFORMAT
På Campus
Introduktion
Program Höjdpunkter
Bygger grunden i kökets grunder och affärer
- Ett program i världsklass som ger de tekniska färdigheter som behövs för att bli en Top Chef
- Skaffa dig det entreprenöriella kunnandet för att starta ditt eget livsmedelsbaserade företag
- Specialiserad Pathways på matlagningskonst, konditorivaror och chokladkonst och vegetarisk matlagning
- Utexaminerad med:
- Bachelor of International Business in Culinary Arts från Culinary Arts Academy Switzerland
- Bachelor of Arts (Honours) i kulinarisk konst från University of Derby, Storbritannien
Galleri
Antagningar
Läroplan
Struktur
Perfekt för framtida företagare som vill starta sina livsmedelsbaserade företag, detta program kopplar praktiska färdigheter till akademisk kunskap, med lika timmar fördelade mellan köket och klassrummet.
- Pathway 1: Kulinarisk konst
- Pathway 2: Pastry& Choklad
- Pathway 3: Vegetarisk kulinarisk konst (endast tillgänglig i juli)
År 1: Le Bouveret
Komplett år 1 och examen med ett schweiziskt Grand Diploma i ditt valda Pathway.
Kulinarisk konst
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna i klassisk matlagning
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Kök i Europa
- Smak genom tiden: Kulturer och historia av europeisk gastronomi
- Introduktion till bakning& konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader) för schweiziska Grand Diploma
Term 3:11 Veckor
- Världens kök
- Världen av Garde Manger
- Smaka genom tiden: Kulturer och historia av världens gastronomi
- Kitchen Management och ledarskap
- Franska eller tyska"
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
Konditorivaror& Choklad Arts
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna i klassisk bakning& bakverk
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Choklad Arts
- Moderna efterrätter
- Smaka genom tiden: Historia och kultur för bakning& konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader) för schweiziska Grand Diploma
Term 3:11 Veckor
- Från koncept till mästerverk - teori
- Från koncept till mästerverk — Praktiskt
- &Bakverk: Trender, koncept och innovationer
- Kitchen Management och ledarskap
- Franska eller tyska
- Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
Vegetarisk kulinarisk konst
Termin 1:11 Veckor
- Grunderna för vegetarisk och växtbaserad matlagning
- Livsmedelssäkerhet och sanitet
- Introduktion till branscherfarenhet
- Franska eller tyska
Term 2:11 Veckor
- Vegetarisk och växtbaserad gourmetmat
- Smaka genom tiden: Historia och kultur av vegetariska rätter och växtbaserade dieter
- Introduktion till vegansk bakning och konditorivaror
- Näring, hälsa och specialdieter
- Affärskommunikation
- Franska eller tyska
Valfri praktik
- Schweiz eller utomlands (6 månader) för schweiziska Grand Diploma spår
Term 3:11 Veckor
- Vegetariska kök i världen
- Vegan Dessert Creations
- Vegetariska kulinariska trender: Hela livsmedel, Hållbarhet, och vidare
- Kitchen Management och ledarskapsutbildning
- Franska eller tyska
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader) för schweiziska Grand Diploma och Bachelor's track
År 2: Le Bouveret
Komplett år 2 och examen med ett schweiziskt högre diplom i ditt valda Pathway.
Kulinarisk konst
Term 4:11 Veckor
- Fine Dining Matlagning - Teori
- Fine Dining Matlagning - Praktiskt
- Restaurangservice och ledning
- Vin, dryck och mixologi (i samarbete med Ritz Paris)
- Advanced Baking& Pastry (i samarbete med Ritz Paris)
Term 5:11 Veckor
- Innovativ gourmetmatlagning: - Teori
- Innovativ gourmetmatlagning: - Övning
- Världen av choklad konst
- Livsmedelsproduktutveckling
- Tillämpad forskning
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
Konditorivaror& Choklad Arts
Term 4:11 Veckor
- Finmiddag: Bakverk och desserter - Teori
- Fine Dining: Bakverk och desserter - Praktiskt
- Restaurangservice och ledning
- Vin, dryck och mixologi (i samarbete med Ritz Paris)
- Café och bageri: Koncept och förvaltning
Term 5:11 Veckor
- Innovativ gourmet, bakverk och desserter - teori
- Innovativ gourmet, bakverk, och desserter - Praktisk
- Livsmedelsproduktutveckling
- Café och bageri: Catering
- Tillämpad forskning
Praktik
- Schweiz eller utomlands (4-6 månader)
Vegetarisk kulinarisk konst
Term 4:11 Veckor
- Vegetarisk fin matlagning - teori
- Vegetarisk Fine Dining Cooking - Praktisk
- Restaurangservice och ledning
- Vin, dryck och mixologi (i samarbete med Ritz Paris)
- Avancerad vegansk bakning och bakverk
Term 5:11 Veckor
- Innovativ vegetarisk gourmetmatlagning - teori
- Innovativ vegetarisk gourmetmatlagning - Praktisk
- Världen av choklad konst
- Livsmedelsproduktutveckling
- Tillämpad forskning
Praktik
- Schweiz eller över hela världen (4-6 månader)
År 3: Brig
Komplett år 3& Graduate med en:
- Bachelor of International Business i din valda Pathway, tilldelas av Culinary Arts Academy
- Bachelor of Arts (Honours) i kulinarisk konst belönad av University of Derby - Storbritannien
Termin 6: 11 veckor
- Affärsplan för entreprenören 1
- Kulinarisk turism
- Strategisk marknadsföring för livsmedelsindustrin
- Mat i media
- Hantering av kulinariska evenemang
Termin 7:11 Veckor
- Affärsplan för entreprenören 2
- Livsmedelsfilosofi
- Mat Trender
- Internationell mat och vinmatchning
- Mat& Dryck Concept Management