Keystone logo
Creighton University

Creighton University

Creighton University

Introduktion

Creighton University , som ligger i Omaha, Nebraska, erbjuder en topprankad utbildning i jesuittraditionen för människor som vill bidra med något meningsfullt till världen. Det är där studenter, lärare och personal trivs i ett stödjande samhälle som är engagerat i jesuiter, katolska värderingar och traditioner. Här lär sig eleverna att bli ledare genom att tjäna andra.

8 821 studenter, doktorander och professionella studenter i olika åldrar kommer till Creighton från när och fjärran. De är engagerade i akademisk spetskompetens; faktiskt representerar den akademiska profilen för våra inkommande nybörjare en av de starkaste bland alla amerikanska katolska universitet. Creighton-studenter värdesätter tro, ledarskap och service, och de hittar möjligheter att växa i dessa områden på Creighton. Genom praktikplatser, forskning och klinisk erfarenhet lär de sig genom att göra.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Omaha

    California Plaza,2500, 68178, Omaha

    Frågor