Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Introduktion

Corban University är erkänt som ett College of Distinction med engagerade studenter, bra undervisning, en livlig gemenskap och framgångsrika resultat. Corban rankas också bland US News & World Reports bästa universitet i väst.

Corban University utbildar studenter som kommer att göra skillnad i världen för Jesus Kristus. Vårt fokus på att ge akademisk, andlig och personlig tillväxt i en kristen miljö skapar en otrolig gemenskap för din collegeupplevelse.

Expertfakulteten gör lärandet relevant och meningsfullt. Vårt förhållande mellan studenter och lärare på 12: 1 håller klassstorlekar små, så lärare känner dig vid namn. De ger råd, mentorer och tar en aktiv roll för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Frågor