Keystone logo
University of Houston – Conrad N. Hilton College of Global Hospitality Leadership Bachelor of Science i Global Hospitality Leadership
University of Houston – Conrad N. Hilton College of Global Hospitality Leadership

Bachelor of Science i Global Hospitality Leadership

Houston, Amerikas förenta stater

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

06 May 2024

19 Aug 2024

USD 27 482 / per year *

På Campus

* för utländska| för Texas bosatta USD 11882 USD

Introduktion

BS i Global Hospitality Leadership är en specialiserad affärsexamen som kombinerar traditionella affärskurser inom redovisning, ekonomi och juridik med samhällsvetenskap, gästfrihetsmarknadsföring, mänskliga resurser och kommunikation. Studenter måste också slutföra 1 000 timmars branschrelaterad arbetslivserfarenhet som en del av examen och välja ett karriärspår för att skapa en personlig examensplan som fokuserar på den sektor av gästfrihet som intresserar dem mest. Studenter som gör karriär inom vin- och spritindustrin kan också välja att få en minor i dryckeshantering och marknadsföring.

Slutförande av vår kandidatexamen kräver minst 120 kredittimmar av kurser och minst 1 000 timmars arbetslivserfarenhet inom besöksnäringen. Studenter måste uppfylla minst 36 avancerade kredittimmar med minst 24 av de senaste 30 terminstimmarna i bostad. Studenter som vill deklarera en major i Global Hospitality Leadership måste tjäna en minsta kumulativa UH GPA på 2,85, skicka in ett ifyllt UH General Petition-formulär som förklarar denna major till GHL Office of Academic Services och underteckna en officiell plan för större examen.

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Stipendier och finansiering

Om skolan

Frågor