Keystone logo
Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Introduktion

Välkommen till Columbus College of Art & Design (CCAD). Vi är en av landets främsta privata högskolor för konst och design, och vi har lett vägen för att utbilda en mångsidig grupp begåvade studenter i 141 år. Här kommer du att bli tvingad att tänka, skapa och arbeta på högsta nivå. Du kommer att utforska olika medier i våra toppmoderna anläggningar och växa från nära mentorskap med vår världsklassade fakultet. Du kommer att ge dina idéer liv och du kommer att behärska verktygen för att förändra kultur och affärer till det bättre.

Tillsammans är CCAD och Columbus en kraftfull kombination: CCAD tillhandahåller utbildningen och staden erbjuder nätverksmöjligheter som startar karriärer till både den lokala och internationella kreativa branschen. Vårt starka alumni-nätverk och våra partnerskap hjälper våra studenter att få jobb direkt från college.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Columbus

    Cleveland Avenue,60, 43215, Columbus

    Frågor