Keystone logo
College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

College of Saint Elizabeth

Introduktion

College of Saint Elizabeth är en gemenskap av lärande i den katolska liberale konsten tradition för studenter i olika åldrar, bakgrunder och kulturer.

Högskolan grundades 1899 av Sisters of Charity of Saint Elizabeth , och har en stark tradition för oro för de fattiga, för att utveckla ledarskap i en anda av service och socialt ansvar och ett engagemang för att främja kvinnor som fulla partner i samhället.

Genom synen av Saint Elizabeth Ann Seton, Saint Vincent de Paul, Saint Louise de Marillac och Mor Mary Xavier Mehegan fortsätter CSE att stödja eleverna som de söker intellektuell och personlig tillväxt i vårdande och stödjande atmosfär hos en katolsk liberalskola.

Högskolan är stolt över att erbjuda ett stort utbud av program för att möta utmaningarna från det 21: a århundradet. Studenter har följande alternativ för att välja ett studieprogram som bäst motsvarar deras behov:

  • Grundutbildningsprogrammet gör det möjligt för studenterna att få de kunskaper och erfarenheter de behöver för att uppnå sin fulla potential akademiskt, personligen, andligt och professionellt.
  • Fortsatta studier - flexibel kväll, helg och online-program som leder till en kandidatexamen uppfyller behoven hos vuxna elever som försöker öka sina karriärer.
  • Graduate Programs - kväll, helg och online masterprogram och ett fullt abonnerat doktorandprogram är utformade för att hjälpa studenter att avancera i höga krav fält och yrken. Dessa program förbereder våra elever att utmärka sig som etiska, kunniga ledare, som agerar i anda av service och aktivt engagemang, utmärker sig i sina yrken, samhällen och vardag.
  • Professionella certifikatprogram - CSE erbjuder kvälls-, helg- och onlineprogram som leder till certifiering inom rådgivning, utbildning, hälsovård, förvaltning, departement, näring och andra områden.

College of Saint Elizabeth diskriminerar inte på grund av kön, ras, trosbekännelse, färg, religion, funktionshinder, ålder, civilstånd, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck eller nationellt ursprung, vid administrationen av antaganden, utbildningspolitik , stipendier och låneprogram eller annan högskolepolitik, inklusive sysselsättning.

College of Saint Elizabeth har lämnat in överensstämmelse med Department of Health, Education and Welfare enligt Title VI-Civil Rights Act av 1964, avdelning IX, Utbildning Ändring av 1972 och 504 § i Rehabiliteringslagen från 1973, med ändringar.

Affärsidé

Uppdraget av Saint Elizabeths kollegium, sponsrat av Sisters of Charity of Saint Elizabeth, är att vara ett samhälle att lära sig i den katolska liberalkonstraditionen för studenter av olika åldrar, bakgrunder och kulturer.

Genom Elizabeth Ann Setons syn, Vincent de Paul och Louise de Marillac visioner och värderingar och rotat i evangeliska värderingar och i katolsk socialundervisning bekräftar College of Saint Elizabeth sin solidaritet med de fattiga och sitt engagemang i samhällets tjänst.

Vision

College of Saint Elizabeth kommer att erkännas nationellt för att utbilda individer som söker en utbildning som fokuserar på engagerade lärande för ledarskap i tjänst till andra.

Kärnvärden

College of Saint Elizabeth som en förlovad institution för högre utbildning, som drivs av uppdrag och informeras av våra katolska och systrar av välgörenhetstraditioner, syftar till att leva följande kärnvärden för att uppnå vårt uppdrag, vision och strategiska mål:

Integrity

Som en gemenskap kallas vi för att förena i ärlighet, förtroende och ömsesidig respekt och vara genomskinliga i våra val.

Socialt ansvar

Som samhälle är vi skyldiga att stödja individers och samhällenas rättvisa och etiska välbefinnande för att främja rättvisa, mångfald och hållbarhet.

ledarskap

Som ett samhälle är vi inspirerade och bemyndigade att flytta bortom våra egna gränser för att vara ansvariga, att förnya sig och förvandlas till det gemensamma bästa.

Kvalitet i undervisning och lärande

Som samhälle är vi engagerade i att skapa en stimulerande lärmiljö som främjar kritisk utredning och individens holistiska utveckling.

Platser

  • Morristown

    College of Saint Elizabeth 2 Convent Road, 07960-6989, Morristown

Frågor